Zoekt u een goede zonwering voor uw kantoor? Wij geven u graag advies

Veel glas in uw kantoor heeft zo zijn voordelen. Er komt veel daglicht binnen, waardoor uw medewerkers gestimuleerd worden en de productiviteit op peil blijft. Het heeft echter ook een keerzijde. Als er veel direct zonlicht binnenvalt, dan kan het al snel te warm worden en ontstaat op veel plaatsen een hinderlijke schittering. Het is dus de kunst om het directe zonlicht buiten te houden, terwijl er toch voldoende daglicht binnen kan komen. Bij Totaal Kantoorinrichting hebben wij een ruime ervaring op het gebied van zonweringen. Daarbij letten wij niet alleen op de functionaliteit, maar ook de esthetische waarde krijgt onze volle aandacht en wordt afgestemd op de bestaande kantoorinrichting in zowel kleur, design als materiaal. Zoekt u een afdoende zonwering voor uw kantoor zonder teveel daglicht te verliezen? Kom dan gerust eens langs. Wij geven u graag advies over de beste oplossingen, de voor- en nadelen van binnen- of buitenzonwering en natuurlijk de kosten, die hiermee gepaard gaan.

Bel: 040 2120531

Zonwering voor binnen of buiten, altijd op maat gemaakt

Om zonlicht en warmte tegen te houden is het monteren van zonwering aan de buitenkant het meest effectief. Daarbij kunt u kiezen uit rolschermen of uitvalschermen. Rolschermen zijn er in diverse diktes, van volledig verduisterend tot licht zonlicht filterend. In alle gevallen wordt het uitzicht naar buiten belemmerd. Dit probleem heeft u met uitvalschermen niet, want die werpen een schaduw over het raam zonder dat het uitzicht volledig belemmerd wordt. De bediening van dit soort zonwering kan van binnenuit, handmatig of elektrisch, of volledig geautomatiseerd, waarbij het scherm zelf reageert op zon, regen of wind.

Kantoorinrichting verbeterd met ergonomische kantoormeubelen en zonwering

Zonwering voor binnen combineert functionaliteit met uitstraling. Belangrijkste doel is natuurlijk om een aangename sfeer te creëren, waarin u en uw medewerkers prettig kunnen werken. Een voordeel daarbij ten opzichte van buitenzonwering is dat u zelf beter de mate kunt bepalen waarin het zonlicht naar binnen komt. Daarnaast heeft het ook een decoratieve functie. Omdat het prominenter in het zicht zit dan een buitenzonwering, is het belangrijk dat deze zonwering volledig past bij uw interieur, zowel voor wat betreft materiaal, kleur en design.

Als u opteert voor een zonwering binnen of buiten, de specialisten van Totaal Kantoorinrichting helpen u graag bij het kiezen en kopen van de beste materialen. Wij hebben connecties met de beste leveranciers van zonweringen voor kantoorgebouwen en kunnen u daarom ruime keuzemogelijkheden voorleggen. Heeft u eenmaal uw keus bepaald, dan monteren wij iedere zonwering voor u keurig op maat.

Maatwerk in zonweringen voor kantoor, een duurzame oplossing van de hoogste kwaliteit

Totaal Kantoorinrichting is een totaalleverancier voor alles wat met kantoorinrichting te maken heeft. Daarnaast verzorgen wij ook de volledige procesgang, van ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie. Bij al onze diensten garanderen wij maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid, dus ook voor het plaatsen van uw zonwering. U vindt ons in Eindhoven. Wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert in Noord-Limburg. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u graag van dienst om het klimaat en de meubels in uw kantoor te beschermen met de beste en mooiste zonwering. Neem dus gerust eens contact op. Wij staan voor u klaar!