Over ons

Totaal Kantoorinrichting

Totaal Kantoorinrichting B.V. is opgericht door Arnoud Asselman. Al tientallen jaren is Arnoud actief als projectinrichter en kantoorinrichter. Hij heeft vele projecten gerealiseerd zoals de verbouwing en inrichting bij Simac ICT, Bavaria, Revalis, Stichting Gezondheidscentrum Eindhoven en nog vele andere.

Door zijn jarenlange ervaring weet Arnoud een goede balans aan te brengen tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. ‘Een kantoor moet voldoen aan meerdere eisen. Er is op het gebied van design tegenwoordig zo veel mogelijk, dat probeer ik te koppelen aan functionaliteit. Zo ontstaan er schitterende oplossingen waar mijn klanten heel tevreden over zijn.’

Totaal Kantoorinrichting B.V. werkt samen met een team van onafhankelijke onderaannemers, architecten en toeleveranciers. Voor elke nieuw kantoor kan daarom een passend voorstel worden gemaakt, afgestemd op de wensen van de klant.

Het hele traject, van ontwerp tot oplevering van uw kantoor is aan Totaal Kantoorinrichting B.V. toevertrouwd. Omdat wij zeer goed op de hoogte zijn van laatste technologieën en ontwikkelingen in de wereld van kantoorinrichting kunnen wij uitstekend adviseren. Onze werkwijze: korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Dit werkt voor ons en onze klanten zeer prettig.

arnoud