Recensies

Alcochem hygiene

Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. Van ontwerp tot oplevering. Ons kantoor is weer een prettige, moderne omgeving geworden om in te werken. Het ontwerp en de flexibiliteit van Totaal kantoorinrichting zijn voor ons de basis geweest om met hun samen te werken. Het resultaat zegt genoeg. Nogmaals bedankt!

René Du Floo - Alcochem hygiene
BrinkOmegaVanPoecke logo

Na de kennismaking werd er door Totaal Kantoorinrichting veel aandacht en tijd besteed in het voortraject. Er werd goed geluisterd, er ontstond een klik en wij voelden onze verbouwingswensen begrepen. Totaal Kantoorinrichting bekeek de mogelijkheden die realistisch en betaalbaar moesten blijven. De uitvoering van de verbouwing liep strak volgens planning en is erg netjes uitgevoerd door een fijne club mensen. Een prachtig resultaat waar we nog heel lang van gaan genieten!

Remco de Klaver - BrinkOmegaVanPoecke

Totaal kantoorinrichting heeft het ontwerp, afbouw en inrichting van ons kantoorpand gerealiseerd. Een goede voorbereiding en een hele prettige samenwerking waarbij planning en afspraken perfect werden nagekomen. Er is echt vakwerk geleverd en wij zijn super trots op het resultaat! Bedankt voor alles!

John van Geel - Woningstichting Woensdrecht
G2 Speech

Vanaf het begin t/m het einde is het project goed verlopen. Bij de start werden de ideeën goed uitgewerkt tot een concreet en mooi ontwerp. Over alle punten kon gesproken worden en werd duidelijke feedback gegeven bij vragen. Gedurende het proces was er veel contact over besluiten, voortgang, aandachtspunten etc. Dat contact was altijd prettig. Als G2 Speech zijn wij heel tevreden over Totaal kantoorinrichting en trots op het eindresultaat!

Bob Schepers - G2 Speech
C’park Bata logo

Het prettige samenwerken was zeker wederzijds! Ik heb jullie als een zeer professioneel bedrijf ervaren waarbij iedereen goed volgens planning werkte. Ik raad jullie zeker aan bij eventuele nieuwe huurders die wij op C’park Bata mogen gaan ontvangen.

Inge Castelijns - Community manager C’park Bata

Wij werken al vele jaren samen met Totaalkantoorinrichting. Een top bedrijf en team die de mooiste ontwerpen uitvoeren!

Elmi Jansen - Duotone Interior Concepts

In een korte tijd heeft Totaal Kantoorinrichting een plan gemaakt waarmee we uit de voeten konden. Van electriciteit tot aan schilderwerk, van bureaus tot aan raambekleding alles met één contactpersoon . Zeer proffesioneel en goede prijs kwaliteit. Echt een aanrader .

Menno Eijck - Bethesda

Van helemaal niets naar een prachtig mooi kantoor. Het is een geweldige werkplek geworden dankzij Totaal Kantoorinrichting B.V. Het was prettig samenwerken: flexibel, correct en volgens planning. Wij zijn een tevreden klant!

Hendra van Buul - Your Controller

Totaal Kantoorinrichting heeft ons kantoor getransformeerd naar een professionele en gezellige ruimte. Een top resultaat, gemaakt door een fijne club mensen. Een snelle intake waarbij goed naar de wensen geluisterd wordt, vervolgens een snelle realisatie en perfecte afwerking. Totaal bedankt...

Manfred Hulshof - Prodinex