Recensies

Als architect heb ik heel prettig samengewerkt met Totaal Kantoorinrichting bij de renovatie van een kantoor voor Apanta in Eindhoven. Ze snappen wat belangrijk is, zowel functioneel als qua vormgeving, en overleggen steeds waar nodig. Onder tijdsdruk werken is geen punt. Het resultaat is een super strakke inrichting waar we trots op zijn!

Magdaleen Kroese - MAG architecten

Totaal Kantoorinrichting heeft ons nieuwe kantoor in Helmond super ingericht. Buiten de goede kwaliteit van de meubels komen zij graag met ideeën en denken zij mee met het vinden van oplossingen. Goed werk! Wij zijn er super blij mee en ook van onze relaties krijgen wij veel complimenten.

Renate van der Linden - Asmodee The Netherlands

Na een eerdere kantoorinrichting in Nederland heeft Totaal Kantoorinrichting ook de renovatie van ons pand in België verzorgd. Het renovatieproject is uitgevoerd met de gebruikers in het pand, hetgeen een perfecte planning en uitvoering heeft vereist. Arnoud en zijn team(s) hebben dit tot volle tevredenheid verzorgd, zowel uit het oogpunt van project management als vanuit eindresultaat.

Leon Verschuuren - Acal BFi

Dankzij de klant- en oplossingsgerichte werkwijze is Totaal kantoorinrichting al meerdere jaren dé kantoorinrichtings partner voor abcfinance BV.

Marcel Spijkers - abcfinance Eindhoven

Al diverse jaren werken we bij Simac op een heel plezierige manier samen met Totaal kantoorinrichting. Met name de korte lijnen en de goede kennis van zaken springen er voor ons uit. Dat kwam goed naar voren tijdens de recente verbouwing van onze kantine die een totale metamorfose heeft ondergaan.

Piet van den Dungen - Simac ICT Veldhoven

Super service! Ons kantoor is een fijne warme werkruimte geworden zoals wij voor ogen hadden.

Cathy Kool - PGO support Utrecht

Het team van Totaal Kantoorinrichting en Broeders Totaal Interieurbouw hebben vakwerk geleverd in ons nieuwe kantoor. Top service waarbij men niet alleen aandacht had voor de details, maar snel actie onderneemt om restpunten op te lossen. Het resultaat is een enorm gaaf kantoor waar wij kei trots op zijn en graag komen werken. Bedankt!

Patrick Deenen - Open Circle Solutions Eindhoven

Een metamorfose van ons kantoor. In 2 maanden volledig opnieuw opgebouwd, van het infrezen van alle bedrading tot het plaatsen van onze kernwaarden op de wanden. Moderne stijl, goed werk!

Jasper Voorhoeve - MasterIT

Totaal Kantoorinrichting betekent ook letterlijk "Totaal Kantoorinrichting". Met een voorbereidingstijd van slechts 1 maand voor start van ons project en een doorloop van slechts twee maanden heeft Totaal Kantoorinrichting het nieuwe bedrijfspand van Revalis (1900 m2) volledig voorzien van nieuwe vloerbedekking, herinrichting van de kantoren, schilderwerken, lichtplan en kantoormeubelen en nog veel meer. Ook de service is top! Een echte aanrader voor projectinrichting!

Alex Loos - Revalis