Recensies

Totaal kantoorinrichting heeft het ontwerp, afbouw en inrichting van ons kantoorpand gerealiseerd. Een goede voorbereiding en een hele prettige samenwerking waarbij planning en afspraken perfect werden nagekomen. Er is echt vakwerk geleverd en wij zijn super trots op het resultaat! Bedankt voor alles!

John van Geel - Woningstichting Woensdrecht
G2 Speech

Vanaf het begin t/m het einde is het project goed verlopen. Bij de start werden de ideeën goed uitgewerkt tot een concreet en mooi ontwerp. Over alle punten kon gesproken worden en werd duidelijke feedback gegeven bij vragen. Gedurende het proces was er veel contact over besluiten, voortgang, aandachtspunten etc. Dat contact was altijd prettig. Als G2 Speech zijn wij heel tevreden over Totaal kantoorinrichting en trots op het eindresultaat!

Bob Schepers - G2 Speech
C’park Bata logo

Het prettige samenwerken was zeker wederzijds! Ik heb jullie als een zeer professioneel bedrijf ervaren waarbij iedereen goed volgens planning werkte. Ik raad jullie zeker aan bij eventuele nieuwe huurders die wij op C’park Bata mogen gaan ontvangen.

Inge Castelijns - Community manager C’park Bata

Wij werken al vele jaren samen met Totaalkantoorinrichting. Een top bedrijf en team die de mooiste ontwerpen uitvoeren!

Elmi Jansen - Duotone Interior Concepts

In een korte tijd heeft Totaal Kantoorinrichting een plan gemaakt waarmee we uit de voeten konden. Van electriciteit tot aan schilderwerk, van bureaus tot aan raambekleding alles met één contactpersoon . Zeer proffesioneel en goede prijs kwaliteit. Echt een aanrader .

Menno Eijck - Bethesda

Van helemaal niets naar een prachtig mooi kantoor. Het is een geweldige werkplek geworden dankzij Totaal Kantoorinrichting B.V. Het was prettig samenwerken: flexibel, correct en volgens planning. Wij zijn een tevreden klant!

Hendra van Buul - Your Controller

Totaal Kantoorinrichting heeft ons kantoor getransformeerd naar een professionele en gezellige ruimte. Een top resultaat, gemaakt door een fijne club mensen. Een snelle intake waarbij goed naar de wensen geluisterd wordt, vervolgens een snelle realisatie en perfecte afwerking. Totaal bedankt...

Manfred Hulshof - Prodinex

Fijne club om mee samen te werken. Komen afspraken goed na en goede after service. Heel tevreden over de verbouwing en inrichting van ons kantoorpand in Eindhoven

Joris Maas - Maas Makelaars

Een goede uitvoering begint bij een goede luisteraar. De kracht van Arnoud is dat hij en zijn team de briefing en artist impression van de designer uitstekend hebben weten te interpreteren. Om het extra moeilijk te maken heb ik als opdrachtgever mijn beperkte budget als uitdaging meegegeven... Knap dat er direct in oplossingen werd gedacht in plaats van in onmogelijkheden. Tevens werd er schoon en met respect voor de omgeving vakkundig gewerkt aan een optimaal eindresultaat waar ik erg tevreden over ben. Hulde voor Totaal Kantoorinrichting!

David van Iersel - 24 uur in Bedrijf