Recensies

abcfinance logo

Totaal kantoorinrichting heeft de verbouwing en inrichting van ons nieuwe hoofdkantoor ( ca. 1.000m2 ) van abcfinance B.V. in ’s-Hertogenbosch uitgevoerd. Een goede voorbereiding, korte lijnen, strakke planning en een club mensen die écht met plezier werken. Met als resultaat een prachtig modern en huiselijk kantoor, aansluitend bij het nieuwe werken. De verbouwing en inrichting zijn exact gerealiseerd zoals vooraf geschetst en gepresenteerd. Onze medewerkers komen graag naar ons kantoor, het is echt een visitekaartje, waarmee wij ons doel bereikt hebben. abcfinance is erg blij met het prachtige resultaat. Hartelijk dank Totaal kantoorinrichting voor de fijne samenwerking! Jullie zijn écht een aanrader!

Marcel Spijkers - abcfinance B.V.
Maas Makelaars logo

Fijne club om mee samen te werken. Komen afspraken goed na en goede after service. Heel tevreden over de verbouwing en inrichting van ons kantoorpand in Eindhoven.

Joris Maas - Maas Makelaars B.V.
Schindler Liften logo

Totaal kantoorinrichting heeft er mede voor gezorgd dat wij nu een prachtig kantoorpand hebben in Eindhoven. Een omvangrijk maar mooi project met een prima samenwerking met elkaar. En dat verdient een mooi resultaat! En zó is het geworden!

Bas van der Wal - Schindler Liften BV
De Bibliotheek Veldhoven

Arnoud én Fred Horsten van Studio Blauw (ontwerp) hebben zeer goed werk geleverd. Binnen beperkt budget en beperkte kaders hebben zij meegedacht en meegewerkt aan de herinrichting van onze kantoren. Deze zien er nu weer aantrekkelijk en eigentijds uit én zijn functioneel en ergonomisch verantwoord. De doorlooptijd was voor ons wat langer, maar dat had meer te maken met grondstoffenschaarste en logistieke uitdagingen waar heel de wereld mee te maken had. Arnoud heeft er bovenop gezeten om alles toch z.s.m. gerealiseerd te krijgen. Samenwerking was altijd prettig en constructief.

Dorine Prinsen - De Bibliotheek Veldhoven
Bureau Tint logo

Met Bureau Tint zijn we begin 2022 verhuisd naar een nieuwe bedrijfspand. Totaal Kantoorinrichting hebben we toen benaderd om mee te denken qua inrichtingsadvies en uitvoering hiervan. Arnoud heeft ons toen, samen zijn team en partners, ons ontzettend goed geholpen. Van interieurdesign- en advies tot uitvoering, Totaal Kantoorinrichting heeft het project super begeleid en daar waar nodig geadviseerd. Mocht je dus ondernemer zijn en op zoek zijn naar een nieuwe kantoorinrichting, neem contact op met Arnoud!

Neil Tomlow - Bureau Tint
Alcochem hygiene

Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. Van ontwerp tot oplevering. Ons kantoor is weer een prettige, moderne omgeving geworden om in te werken. Het ontwerp en de flexibiliteit van Totaal kantoorinrichting zijn voor ons de basis geweest om met hun samen te werken. Het resultaat zegt genoeg. Nogmaals bedankt!

René Du Floo - Alcochem hygiene
BrinkOmegaVanPoecke logo

Na de kennismaking werd er door Totaal Kantoorinrichting veel aandacht en tijd besteed in het voortraject. Er werd goed geluisterd, er ontstond een klik en wij voelden onze verbouwingswensen begrepen. Totaal Kantoorinrichting bekeek de mogelijkheden die realistisch en betaalbaar moesten blijven. De uitvoering van de verbouwing liep strak volgens planning en is erg netjes uitgevoerd door een fijne club mensen. Een prachtig resultaat waar we nog heel lang van gaan genieten!

Remco de Klaver - BrinkOmegaVanPoecke

Totaal kantoorinrichting heeft het ontwerp, afbouw en inrichting van ons kantoorpand gerealiseerd. Een goede voorbereiding en een hele prettige samenwerking waarbij planning en afspraken perfect werden nagekomen. Er is echt vakwerk geleverd en wij zijn super trots op het resultaat! Bedankt voor alles!

John van Geel - Woningstichting Woensdrecht
G2 Speech

Vanaf het begin t/m het einde is het project goed verlopen. Bij de start werden de ideeën goed uitgewerkt tot een concreet en mooi ontwerp. Over alle punten kon gesproken worden en werd duidelijke feedback gegeven bij vragen. Gedurende het proces was er veel contact over besluiten, voortgang, aandachtspunten etc. Dat contact was altijd prettig. Als G2 Speech zijn wij heel tevreden over Totaal kantoorinrichting en trots op het eindresultaat!

Bob Schepers - G2 Speech