Recensies

Fijne club om mee samen te werken. Komen afspraken goed na en goede after service. Heel tevreden over de verbouwing en inrichting van ons kantoorpand in Eindhoven

Joris Maas - Maas Makelaars

Een goede uitvoering begint bij een goede luisteraar. De kracht van Arnoud is dat hij en zijn team de briefing en artist impression van de designer uitstekend hebben weten te interpreteren. Om het extra moeilijk te maken heb ik als opdrachtgever mijn beperkte budget als uitdaging meegegeven... Knap dat er direct in oplossingen werd gedacht in plaats van in onmogelijkheden. Tevens werd er schoon en met respect voor de omgeving vakkundig gewerkt aan een optimaal eindresultaat waar ik erg tevreden over ben. Hulde voor Totaal Kantoorinrichting!

David van Iersel - 24 uur in Bedrijf

Totaal Kantoorinrichting heeft de verbouwing van ons kantoor in Edegem perfect uitgevoerd met prachtig resultaat. Korte lijnen, snel schakelen, flexibel en vakwerk! Fijne mensen die meedenken. Echt een aanrader!

Birgit Collier - Swisslog

Totaal Kantoorinrichting heeft ons goed geholpen bij de inrichting van ons kantoor zowel op ergonomisch als creatief vlak. Mooi meubilair en prijstechnisch zeker interessant. Ook de inhuizing en montage verliep vlekkeloos. Super club!

Suzanne Hoefnagels - Hoefnagels Administratie- en belastingadvies

Als architect heb ik heel prettig samengewerkt met Totaal Kantoorinrichting bij de renovatie van een kantoor voor Apanta in Eindhoven. Ze snappen wat belangrijk is, zowel functioneel als qua vormgeving, en overleggen steeds waar nodig. Onder tijdsdruk werken is geen punt. Het resultaat is een super strakke inrichting waar we trots op zijn!

Magdaleen Kroese - MAG architecten

Totaal Kantoorinrichting heeft ons nieuwe kantoor in Helmond super ingericht. Buiten de goede kwaliteit van de meubels komen zij graag met ideeën en denken zij mee met het vinden van oplossingen. Goed werk! Wij zijn er super blij mee en ook van onze relaties krijgen wij veel complimenten.

Renate van der Linden - Asmodee The Netherlands

Totaal Kantoorinrichting betekent ook letterlijk "Totaal Kantoorinrichting". Met een voorbereidingstijd van slechts 1 maand voor start van ons project en een doorloop van slechts twee maanden heeft Totaal Kantoorinrichting het nieuwe bedrijfspand van Revalis (1900 m2) volledig voorzien van nieuwe vloerbedekking, herinrichting van de kantoren, schilderwerken, lichtplan en kantoormeubelen en nog veel meer. Ook de service is top! Een echte aanrader voor projectinrichting!

Ales Loos - Revalis

Na een eerdere kantoorinrichting in Nederland heeft Totaal Kantoorinrichting ook de renovatie van ons pand in België verzorgd. Het renovatieproject is uitgevoerd met de gebruikers in het pand, hetgeen een perfecte planning en uitvoering heeft vereist. Arnoud en zijn team(s) hebben dit tot volle tevredenheid verzorgd, zowel uit het oogpunt van project management als vanuit eindresultaat.

Leon Verschuuren - Acal BFi

Dankzij de klant- en oplossingsgerichte werkwijze is Totaal kantoorinrichting al meerdere jaren dé kantoorinrichtings partner voor abcfinance BV.

Marcel Spijkers - abcfinance Eindhoven