Recensies

Wij werken al vele jaren samen met Totaalkantoorinrichting. Een top bedrijf en team die de mooiste ontwerpen uitvoeren!

Elmi Jansen - Duotone Interior Concepts

In een korte tijd heeft Totaal Kantoorinrichting een plan gemaakt waarmee we uit de voeten konden. Van electriciteit tot aan schilderwerk, van bureaus tot aan raambekleding alles met één contactpersoon . Zeer proffesioneel en goede prijs kwaliteit. Echt een aanrader .

Menno Eijck - Bethesda

Van helemaal niets naar een prachtig mooi kantoor. Het is een geweldige werkplek geworden dankzij Totaal Kantoorinrichting B.V. Het was prettig samenwerken: flexibel, correct en volgens planning. Wij zijn een tevreden klant!

Hendra van Buul - Your Controller

Totaal Kantoorinrichting heeft ons kantoor getransformeerd naar een professionele en gezellige ruimte. Een top resultaat, gemaakt door een fijne club mensen. Een snelle intake waarbij goed naar de wensen geluisterd wordt, vervolgens een snelle realisatie en perfecte afwerking. Totaal bedankt...

Manfred Hulshof - Prodinex

Fijne club om mee samen te werken. Komen afspraken goed na en goede after service. Heel tevreden over de verbouwing en inrichting van ons kantoorpand in Eindhoven

Joris Maas - Maas Makelaars

Een goede uitvoering begint bij een goede luisteraar. De kracht van Arnoud is dat hij en zijn team de briefing en artist impression van de designer uitstekend hebben weten te interpreteren. Om het extra moeilijk te maken heb ik als opdrachtgever mijn beperkte budget als uitdaging meegegeven... Knap dat er direct in oplossingen werd gedacht in plaats van in onmogelijkheden. Tevens werd er schoon en met respect voor de omgeving vakkundig gewerkt aan een optimaal eindresultaat waar ik erg tevreden over ben. Hulde voor Totaal Kantoorinrichting!

David van Iersel - 24 uur in Bedrijf

Totaal Kantoorinrichting heeft de verbouwing van ons kantoor in Edegem perfect uitgevoerd met prachtig resultaat. Korte lijnen, snel schakelen, flexibel en vakwerk! Fijne mensen die meedenken. Echt een aanrader!

Birgit Collier - Swisslog

Totaal Kantoorinrichting heeft ons goed geholpen bij de inrichting van ons kantoor zowel op ergonomisch als creatief vlak. Mooi meubilair en prijstechnisch zeker interessant. Ook de inhuizing en montage verliep vlekkeloos. Super club!

Suzanne Hoefnagels - Hoefnagels Administratie- en belastingadvies

Als architect heb ik heel prettig samengewerkt met Totaal Kantoorinrichting bij de renovatie van een kantoor voor Apanta in Eindhoven. Ze snappen wat belangrijk is, zowel functioneel als qua vormgeving, en overleggen steeds waar nodig. Onder tijdsdruk werken is geen punt. Het resultaat is een super strakke inrichting waar we trots op zijn!

Magdaleen Kroese - MAG architecten