Kantoorinrichting

Uw kantoor (her)inrichten? Laat u door ons ontzorgen!

Bent u op zoek naar een dienstverlener die gespecialiseerd is in kantoorinrichting? Zoek dan niet verder dan Totaal Kantoorinrichting! Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring in de wereld van kantoorinrichtingen en zijn bovendien op de hoogte van de meest recente trends en ontwikkelingen. Dit betekent dat wij ook uw kantoorruimte kunnen transformeren tot een inspirerende en functionele plek om te werken en klanten te ontvangen. Hierbij staan uw wensen volledig centraal. Benieuwd naar onze mogelijkheden en werkwijze? Lees dan snel verder!

Maak kennis met onze veelzijdigheid

Zoals onze naam al verraadt, is Totaal Kantoorinrichting van alle markten thuis op het gebied van kantoorinrichting. Dat betekent dat wij voor u een ideale totaaloplossing kunnen realiseren. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat mogen wij voor u betekenen? Nieuw kantoormeubilair? Een geavanceerd systeem voor klimaatbeheersing? Elektrotechnische installaties zoals verlichting, audiovisuele apparatuur of inbraakwering? Zonwering wellicht? Prachtig afgewerkte (scheidings)wanden, vloeren en plafonds? U hoeft het maar te laten weten en onze vakkundige medewerkers regelen het. Zelfs een kantoorverhuizing kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!

Onze manier van werken

Als u ervoor kiest om ons uw kantoorinrichting te laten verzorgen, kiest u voor maatwerk in optima forma. Vanzelfsprekend nemen wij alle relevante praktische zaken in ogenschouw. De beschikbare ruimte en het aantal mensen dat van het kantoor gebruik moet maken bijvoorbeeld. Maar minstens net zo belangrijk vinden wij het om een ontwerp te maken dat past bij de bedrijfscultuur. Wat is belangrijk voor uw mensen om optimaal te kunnen presteren? En wat wilt u uitstralen naar uw klanten? Al deze ingrediënten weten wij keer op keer samen te smeden en te vertalen naar een perfect passend ontwerp.

Nog vijf redenen om voor Totaal Kantoorinrichting te kiezen

Naast veelzijdigheid en maatwerk zijn er nog veel meer redenen om uw kantoor door ons te laten inrichten. We zetten er graag vijf voor u op een rijtje:

  • Duurzame producten en een duurzame werkwijze
  • Aantrekkelijke tarieven en voor elk budget wat wils
  • Een volledig vrijblijvende offerte
  • Wij werken samen met zeer gerenommeerde partners en leveranciers
  • Wij coördineren de totale kantoorinrichting, van advies tot afwerking

Zo komt u met ons in contact

Heeft u nog vragen over hoe wij te werk gaan bij een kantoorinrichting? Of wilt u direct een afspraak maken om uw specifieke wensen eens door te nemen? Bel of mail ons dan direct. Dat kan via respectievelijk 040-2120531 en info@totaalkantoorinrichting.nl. Wij kijken ernaar uit om uw kantoorinrichting te komen verzorgen!