Interieurbouw Waalwijk

Uw allround expert in interieurbouw

Wilt u het realiseren van uw kantoorinrichting in Waalwijk uitbesteden aan een echte expert? Doe dan een beroep op Totaal Kantoorinrichting. Wij zijn uw ervaren en allround specialist op het gebied van interieurbouw. Ook in Waalwijk zorgen wij op keer voor inspirerende kantoorruimtes waarin werknemers optimaal presteren en beter gaan samenwerken. Benieuwd naar hoe wij dit aanpakken? Lees dan snel verder!

Projectinrichting Waalwijk

Kantoorinrichting Waalwijk

Kantoormeubelen Waalwijk

Maatwerk is bij ons de norm

Als u besluit uw projectinrichting in Waalwijk door ons te laten verzorgen, kiest u voor een specialist in interieurbouw die maatwerk zeer hoog in het vaandel heeft staan. Wellicht heeft u al grotendeels in uw hoofd hoe uw kantoorruimte in Waalwijk eruit moet komen te zien. Geef in dat geval uw ideeën door aan onze kundige designers en zij vertalen deze moeiteloos naar een prachtig en coherent ontwerp. Dit wordt vervolgens op vlekkeloze en zeer efficiënte wijze gerealiseerd door onze veelzijdige vakmensen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u in Waalwijk eerst nog behoefte heeft aan uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Uniek aan Totaal Kantoorinrichting is dat wij hierbij niet alleen praktische zaken meenemen (zoals het aantal benodigde kamers, werkplekken en kantoormeubelen), maar ook uw bedrijfsvisie en -cultuur. Door interieurbouw op deze manier te benaderen, zijn wij in staat een kantoorruimte te verwezenlijken die zowel naar uw medewerkers als uw klanten precies de uitstraling heeft die u voor ogen heeft.

Van kantoormeubelen tot beveiligingsdeuren

Bent u in Waalwijk benieuwd welke facetten van een projectinrichting wij voor u kunnen verzorgen? We zetten er graag een aantal voor u op een rijtje:

 • Vloeren, wanden en plafonds (inclusief stoffering en schilderwerk)
 • Klimaatbeheersing en akoestiek
 • Techniek (inclusief data-installaties en beveiligingsdeuren)
 • Verlichting en zonwering
 • Kantoormeubelen

Overigens kunnen wij ook een verhuizing volledig voor u ontzorgen. Informeer ook hiervoor eens naar de mogelijkheden via onderstaande contactgegevens.

Zo bereikt u ons vanuit Waalwijk

Waarmee mogen wij u in Waalwijk van dienst zijn? Advies over nieuwe ergonomische kantoormeubelen wellicht? Of een ontwerp voor en de realisatie van een volledig nieuwe kantoorinrichting? Geef het aan ons door via telefoonnummer 040-2120531 of stuur een bericht via ons online contactformulier. Mailen mag ook, en wel naar info@totaalkantoorinrichting.nl. Uw projectinrichting in Waalwijk is in bekwame handen bij Totaal Kantoorinrichting.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Totaal Kantoorinrichting

  Totaal Kantoorinrichting is werkzaam in de regio van Waalwijk. Arnoud Asselman, de oprichter van Totaal Kantoorinriching, is al tientallen jaren actief op het gebied van interieurbouw, projectinrichting en het realiseren van kantoormeubelen.

  Door zijn jarenlange ervaring weet Arnoud precies de juiste balans te vinden tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Door nauw samen te werken met onafhankelijke onderaannemers, architecten en toeleveranciers wordt er voor elke klant een passend voorstel gedaan.

  Totaal kantoorinrichting staat voor korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Kortom, bent u in Waalwijk op zoek naar een partij voor uw interieurbouw, projectinrichting of kantoormeubelen? Schakel dan Totaal Kantoorinrichting in!