Interieurbouw Veldhoven

Interieurbouw? Dat laat u aan ons over!

Heeft u in Veldhoven behoefte aan een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van projectinrichting? Dan zit u helemaal goed bij Totaal Kantoorinrichting! Omdat wij alle kennis die nodig is voor het verzorgen van projectinrichting onder één dak hebben, kunnen wij deze van A tot Z verzorgen. Van advies over de kantoormeubelen tot afwerking van wanden en elektrotechnische installaties. Lees verder om de eindeloze mogelijkheden in Veldhoven te verkennen!

Projectinrichting Veldhoven

Kantoorinrichting Veldhoven

Kantoormeubelen Veldhoven

Kies in Veldhoven voor gemak, kies voor uitbesteding

Bij het verzorgen van een kantoorinrichting komt behoorlijk wat kijken. Om uw werknemers in Veldhoven optimaal te laten fungeren moet er natuurlijk sprake zijn van functionele kantoormeubelen. Naast kantoormeubelen zijn ook andere basale zaken als aansluitingen voor telefoons en computers onmisbaar. Daarnaast mag ook het belang van een efficiënte indeling en voldoende verlichting niet onderschat worden. Net als beplanting, een prettige akoestiek en een modern klimaatsysteem. Ons multidisciplinaire team kan al deze zaken voor u verzorgen in een totaal verzorgde projectinrichting. Dit is echter slechts een greep uit de mogelijkheden op het gebied van interieurbouw. Ook voor het realiseren van de volgende elementen bent u in Veldhoven bij ons aan het juiste adres:

 • Audiovisuele installaties
 • Wanden, vloeren en plafonds
 • Brand- en inbraakbeveiliging
 • Toegangscontroles
 • Het verzorgen van een bedrijfsverhuizing

Projectinrichting als coherent maatwerk

Het is van groot belang de bovengenoemde aspecten niet als afzonderlijk te beschouwen. Bij een goed geslaagde kantoorinrichting geldt dat het geheel veel meer is dan de som der delen. En dat is precies waar Totaal Kantoorinrichting in Veldhoven voor zorgt. Bij een projectinrichting realiseren wij altijd een coherent ontwerp waarin de kantoormeubelen en alle andere zaken niet alleen rekening houden met elkaar, maar elkaar ook versterken. Functioneel en esthetisch. Vanzelfsprekend vormen uw wensen, voorkeuren en mogelijkheden daarbij het uitgangspunt. Wij kijken niet alleen naar budget en beschikbare ruimte, maar hechten er ook veel waarde aan om de bedrijfscultuur en gewenste uitstraling mee te nemen. Welke sfeer moet de inrichting hebben? En wat moet deze uitstralen richting uw werknemers en klanten? Wij kijken ernaar uit om hierover in Veldhoven met u in gesprek te treden!

Voorkom spijt, schakel ons in voor uw interieurbouw!

Heeft u in Veldhoven een klus op het gebied van interieurbouw in de planning staan? U zult er geen spijt van krijgen als u deze overlaat aan Totaal Kantoorinrichting. Vragen? Of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? U bereikt ons vanuit Veldhoven door te bellen met 040-2120531 of te mailen naar info@totaalkantoorinrichting.nl.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Totaal Kantoorinrichting

  Totaal Kantoorinrichting is werkzaam in de regio van Veldhoven. Arnoud Asselman, de oprichter van Totaal Kantoorinriching, is al tientallen jaren actief op het gebied van interieurbouw, projectinrichting en het realiseren van kantoormeubelen.

  Door zijn jarenlange ervaring weet Arnoud precies de juiste balans te vinden tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Door nauw samen te werken met onafhankelijke onderaannemers, architecten en toeleveranciers wordt er voor elke klant een passend voorstel gedaan.

  Totaal kantoorinrichting staat voor korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Kortom, bent u in Veldhoven op zoek naar een partij voor uw interieurbouw, projectinrichting of kantoormeubelen? Schakel dan Totaal Kantoorinrichting in!