Interieurbouw Tilburg

Geef uw kantoor een make-over

Bent u in Tilburg op zoek naar nieuwe kantoormeubelen? Kies er dan voor uw gehele kantoorinrichting hierop af te stemmen. De designers van Totaal Kantoorinrichting helpen u hier graag mee. Zij houden bij het ontwerpen van uw nieuwe interieurbouw rekening met de missie en visie van uw onderneming en uw bedrijfscultuur. Ook houden wij uw budget centraal. Het is erg verstandig te kiezen voor een optimale projectinrichting in Tilburg. Zo draagt deze enorm bij aan de productiviteit van en een betere samenwerking tussen uw medewerkers. Geef uw ideeën en wensen aangaande uw nieuwe kantoorinrichting vrijblijvend aan ons door vanuit Tilburg via 040-2120531.

Projectinrichting Tilburg

Kantoorinrichting Tilburg

Kantoormeubelen Tilburg

Waar onze projectinrichting in Tilburg uit bestaat

Als een kantoor van binnen verbouwd of vernieuwd wordt, wordt vaak enkel gedacht aan het vervangen van de kantoormeubelen. Wij kijken verder dan dat. Onze designers behandelen elk aspect dat van belang is voor een optimale sfeer. Denk aan de indeling van de ruimte, het kleurgebruik, de materiaalkeuze en de toepassing van licht. Om deze punten nauwkeurig af te stellen, horen wij graag hoeveel werkplekken u wenst, welke functies waar uitgevoerd moeten worden en of u behoefte heeft aan extra’s zoals een pantry of garderobe. Wij beginnen pas met de daadwerkelijke interieurbouw als de ontwerpers van Totaal Kantoorinrichting samen met u een ideale oplossing hebben gecreëerd. Een interieur waarin uw medewerkers zich ontplooien, waar het welbevinden van uw collega’s optimaal is en de productiviteit automatisch enorm verhoogt.

Totaal Kantoorinrichting in vijf woorden

Wij verzorgen uw projectinrichting in Tilburg graag van A tot Z. Wij zijn uw partner vanaf onze eerste kennismaking, via het eerste ontwerp tot aan de uitvoering en het gewenste resultaat. Bent u op zoek naar een professional die u advies kan geven over de juiste kantoormeubelen? Maar die tegelijkertijd kennis heeft over zaken als de installatietechnische infrastructuur? Kies dan een ervaren en bewezen bedrijf in de interieurbouw. Kies voor Totaal Kantoorinrichting. Als wij uw projectinrichting in Tilburg mogen oppakken, dan kunt u rekenen op:

 • Ervaring
 • Creativiteit
 • Volledigheid
 • Duurzaamheid
 • Onafhankelijkheid

Benader onze experts in interieurbouw vanuit Tilburg

Wilt u vanuit Tilburg kennismaken met onze professionals op het gebied van kantoormeubelen en -interieur? Maak een afspraak met Totaal Kantoorinrichting. Wij zien graag uw wensen tegemoet. Laat deze vrijblijvend achter op ons online contactformulier. Mailen mag naar e-mailadres info@totaalkantoorinrichting.nl. U kunt ons direct telefonisch vanuit Tilburg bereiken door naar 040-2120531 te bellen.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Totaal Kantoorinrichting

  Totaal Kantoorinrichting is werkzaam in de regio van Tilburg. Arnoud Asselman, de oprichter van Totaal Kantoorinriching, is al tientallen jaren actief op het gebied van interieurbouw, projectinrichting en het realiseren van kantoormeubelen.

  Door zijn jarenlange ervaring weet Arnoud precies de juiste balans te vinden tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Door nauw samen te werken met onafhankelijke onderaannemers, architecten en toeleveranciers wordt er voor elke klant een passend voorstel gedaan.

  Totaal kantoorinrichting staat voor korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Kortom, bent u in Tilburg op zoek naar een partij voor uw interieurbouw, projectinrichting of kantoormeubelen? Schakel dan Totaal Kantoorinrichting in!