Een systeemwand voor elk kantoor: glazen, industriële en coronaproof wandsystemen

In praktisch elk kantoorpand wordt gebruik gemaakt van wandsystemen om de ruimte op te delen in functionele eenheden. Een wandsysteem bestaat uit scheidingswanden die gemakkelijk op maat gemaakt kunnen worden en snel te plaatsen zijn. De grote diversiteit aan kantoorwanden biedt u de mogelijkheid uw kantoor volledig naar eigen inzicht en persoonlijke smaak in te richten. Transparant met glaswanden, gesloten strakke kantoorwanden of een combinatie hiervan, alles is mogelijk dankzij de veelheid aan materialen en uitvoeringen waarin wij onze systeemwanden kunnen leveren. Een houten tussenwand voor een rustieke uitstraling, een stalen scheidingswand voor een industriële look of een opake glaswand die voor zowel licht als privacy zorgt zijn maar een paar voorbeelden van ons uitgebreide assortiment. Elk kantoor en iedere werkplek heeft eigen specifieke eisen, zeker in deze tijd, waar veilig en coronaproof op kantoor gewerkt moet kunnen worden. Daarom leveren wij altijd maatwerk, wij komen ter plaatse de situatie inventariseren om u een gedegen advies en een passende offerte te kunnen maken.

Bel: 040 2120531

Uw kantoor coronaproof inrichten met bijpassende tussenwanden

Bij het inrichten van uw kantoor moet u rekening houden met de benodigde hoeveelheid vloeroppervlakte per werkplek. Hieraan worden vanuit ergonomisch oogpunt minimumeisen gesteld in de NEN 1824:2010 norm. Vanwege de coronacrisis is hierop in mei 2020 een aanvulling gekomen. Niet alleen moet het meubilair zo opgesteld worden dat er te allen tijde anderhalve meter afstand gehouden kan worden, ook moeten tussenwanden geplaatst worden tussen de werkplekken. Een scheidingswand tussen zit-zit werkplekken moeten een minimale hoogte van 160 cm vanaf de vloer hebben, voor zit-sta werkplekken en looproutes langs de bureaus geldt voor iedere tussenwand een minimumhoogte van 195 cm vanaf de vloer.

Systeemwand plaatsen kantoor Brabant

U kunt natuurlijk losse schermen kopen om tussen uw werkplekken te plaatsen, een tijdelijke oplossing waar vaak toch een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Een andere optie is uw wandsysteem aan te passen aan de nieuwe eisen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden hiervoor de inventariseren. Vaak kan met de verplaatsing van een enkele kantoorwand, eventueel aangevuld met een aantal bij uw inrichting passende scheidingswanden tussen werkplekken al veel bereikt worden. Uw kantoor behoudt daarmee de eigen identiteit, met veilige werkplekken die bestand zijn tegen het coronavirus en elke andere ziekteverwekker die de kop kan opsteken.

Een passende systeemwand voor elk kantoor en coronaproof tussenwanden voor een scherpe prijs

Kantoor Totaalinrichting is specialist in wandsystemen, wij leveren en plaatsen systeemwanden en scheidingswanden voor elk kantoor. Ook voor een coronaproof kantoorinrichting hebben wij oplossingen die aan alle eisen en normen voldoen. U vindt ons in Eindhoven, wij werken door heel Noord-Brabant, en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg en natuurlijk in Eindhoven zelf. Maar wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, ook elders in het land komen wij graag bij u langs om ook uw kantoor in te richten met de beste scheidingswanden of coronaproof aan te passen met behulp van glazen of andere tussenwanden. Neem dus gerust eens contact op, wij zijn u graag van dienst!

Glazen systeem-scheidingswanden