Systeemplafonds verhogen de sfeer in uw kantoor. Wij geven u graag advies.

Een systeemplafond is eigenlijk een soort tweede plafond, dat met een profiel en plafondplaten gemonteerd wordt onder het bouwkundige plafond. Systeemplafonds bieden vele voordelen. De ruimte tussen het bouwkundige en systeemplafond kan gebruikt worden om leidingen weg te werken of lichtarmaturen te monteren. Daarnaast verbeteren systeemplafonds de akoestiek in een ruimte en dragen deze bij aan een betere brandbeheersing en hygiëne. Nog een voordeel is dat de platen gemakkelijk uitgewisseld kunnen worden bij beschadiging of verplaatsing van een lichtarmatuur. Totaal Kantoorinrichting is een echte specialist op het gebied van het aanbrengen van systeemplafonds. Er zijn vele soorten systeemplafonds op de markt met alle hun eigen specifieke eigenschappen, die voornamelijk bepaald worden door het materiaal van de plafondplaten. Door deze veelheid aan mogelijkheden kunnen wij ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en daarop gebaseerd een ontwerp en een gedegen advies te geven over welke systeemplafonds voor uw kantoor de beste oplossing bieden en welke kosten dit met zich mee zal brengen.

Bel: 040 2120531

Systeemplafonds voor betere akoestiek en verlichting op maat in uw kantoor

Door de ruimte die ontstaat bij het monteren van systeemplafonds, het zogenaamde plenum, verbetert de akoestiek in de kantoorruimte vrijwel direct. Door te kiezen voor platen van speciaal geluidsabsorberende materialen, kan deze eigenschap nog aanmerkelijk versterkt worden. Te denken valt daarbij aan zacht mineraal of steenwol, een natuurlijke duurzame grondstof, die ook gemakkelijk te recyclen is. Daarbij is dit materiaal sterk brandvertragend en vochtbestendig. U kunt bovendien kiezen uit vele verschillende kleuren.

Duurzame projectinrichting met systeemplafond in bedrijfsruimte

De panelen van systeemplafonds hebben een standaard afmeting en zijn daardoor gemakkelijk uitwisselbaar met inbouw lichtarmaturen. Afhankelijk van uw behoefte aan licht in bepaalde delen van uw kantoor, kunt u kiezen voor meer of minder lichtpunten. Zo kunnen aan de raamkant, waar voldoende daglicht naar binnen valt, minder lichtpunten geplaatst worden en dieper in het kantoor naar de wand toe, meer. Zo ontstaat een gelijkmatige lichtsterkte in uw complete kantoorruimte, waardoor een rustigere en aangenamere sfeer ontstaat. Mocht u de opstelling van uw werkplekken nog eens willen wijzigen, dan kunnen de benodigde lichtpanelen gemakkelijk meeverhuizen, want u hoeft ze enkel te verwisselen met een van de gewone platen. Zo hebt u altijd maatwerk in uw kantoor.

Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid gelden ook voor onze systeemplafonds

Totaal Kantoorinrichting is een totaalleverancier van alles wat met kantoorinrichting te maken heeft. Daarnaast verzorgen wij ook de volledige procesgang, van ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie. Bij al onze diensten garanderen wij maatwerk, kwaliteit, service en duurzaamheid, dus ook voor het installeren van uw systeemplafonds. U vindt ons in Eindhoven, maar wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook in andere delen van het land zijn wij u graag van dienst om uw kantoor een complete nieuwe inrichting te geven met mooie en duurzame systeemplafonds. Neem dus gerust eens contact op. Wij staan heel graag voor u klaar!