Scheidingswanden in uw kantoor voor een optimale inrichting. Wij geven u graag advies.

Scheidingswanden bieden veel mogelijkheden om uw kantoor op een snelle en gemakkelijke manier precies zo in te richten zoals u dat wilt. Totaal Kantoorinrichting is specialist op het gebied van het plaatsen van scheidingswanden en leverancier van een veelheid aan systeemwanden, die allemaal op maat gemaakt kunnen worden en vervolgens gemonteerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan akoestische scheidingswanden, die geluidsoverlast wegnemen en de privacy op de werkplekken verhogen. Of glaswanden, die de openheid van uw kantoor onderstrepen, maar toch de mogelijkheid bieden voor een rustig één-op-één-gesprek. Dan zijn er nog de mobiele wandsystemen, waarmee u in een handomdraai een ruimte kunt vergroten of verkleinen. Met een dergelijk systeem kunt u bijvoorbeeld een vergaderzaal aanpassen aan de grootte van het gezelschap. Met scheidingswanden kunnen wij u maatwerk in optima forma leveren. U geeft uw wensen aan, die wij vervolgens inpassen in ons ontwerp en de realisatie van uw kantoorinrichting.

Bel: 040 2120531

Scheidingswanden op maat in soorten en maten, gevisualiseerd in een 3D impressie

Wij leveren scheidingswanden en systeemwanden van verschillende materialen, waaronder hout, glas en staal en in alle mogelijke afmetingen. Wilt u een volledig gesloten ruimte creëren of halve scheidingswanden tussen werkplekken? Dat kan. Zelfs een "scheidingswand" van interieurplanten behoort tot de mogelijkheden. Wij inventariseren uw wensen en maken een 3D impressie van het ontwerp, zodat u een goede indruk krijgt van het uiteindelijke resultaat. Al onze systeemwanden zijn gemakkelijk en snel te plaatsen, wat de kosten voor een complete installatie aanzienlijk vermindert.Dat betekent dat ook de meest luxe scheidingswanden al snel toch binnen uw budget zullen vallen.

Optimale kantoorinrichting met scheidingswanden

Met mooie scheidingswanden kunt u een geheel eigen sfeer in uw kantoor creëren, waar ook uw medewerkers zich mee kunnen identificeren. Dit verhoogt het welbehagen en daarmee de productiviteit. Ook veiligheid speelt een belangrijke rol, dus de systeemwanden die wij leveren voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor wat betreft brandwerendheid en inbraak. Wij letten ook op de duurzaamheid van onze producten. Onze scheidingswanden zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Dat wil zeggen dat ze lang mooi blijven. Na een lange levensduur kunnen ze echter op een duurzame wijze worden afgevoerd.

Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid geldt ook voor onze scheidingswanden

Totaal Kantoorinrichting is een totaalleverancier voor alles wat met kantoorinrichting te maken heeft. Daarnaast verzorgen wij ook de volledige procesgang, van ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie. Bij al onze diensten garanderen wij maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid, dus ook voor het plaatsen van uw systeemwanden, ongeacht hoeveel u er hebben wilt, ook al is het er maar één. U vindt ons in Eindhoven. Wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u graag van dienst om uw kantoor een complete nieuwe inrichting te geven met mooie en duurzame scheidingswanden. Neem dus gerust eens contact op. Wij staan voor u klaar!