Swisslog Zaltbommel

We hebben de complete verbouwing van de nieuwe locatie van Swisslog in Zaltbommel opgeleverd. Swisslog is verhuisd van hun oude locatie in Culemborg naar de nieuwe standplaats in een bestaand gebouw in Zaltbommel. Swisslog wilde dat de nieuwe locatie werd opgefrist. Voor de klant was belangrijk dat er voldoende kantoren gecreëerd werden. Mensen werken graag in losse kantoren per 2-tal. Gevaar is dat er dan een ruimte ontstaat met een ‘hokkerig’ uitstraling. Wij hebben dat opgelost door dichte systeemwanden te combineren met glazen systeemwanden. Hierdoor behoudt de ruimte de open uitstraling.

De volledig nieuw ingerichte werkplekken zijn geheel in lijn met die van de Swisslog vestiging in Edegem die begin dit jaar is opgeleverd door Totaal Kantoorinrichting.

Totaal Kantoorinrichting heeft gezorgd voor het demonteren/verwijderen van alle bestaande systeemwanden en vloerbedekking. Naast het plaatsen van nieuwe dichte -en glazen systeemwanden en vloerbedekking zijn de toiletgroepen vernieuwd en uitgebreid en er is een nieuw keukenblok geplaatst. Het milieu speelt ook een belangrijke rol. Zo is er nieuwe ledverlichting aangebracht en energiezuinige apparatuur geplaatst. Ook zijn data en elektra vervangen en uitgebreid.

Het schilderwerk zorgt voor een frisse uitstraling van dit mooie kantoor. Tenslotte is de ruimte ingericht met ergonomisch kantoormeubilair van Havic Kantoormeubelen. Het hele kantoor heeft nu een prettige open en moderne uitstraling.
Dit mooie turn-key project heeft ons team vakkundig en met veel plezier uitgevoerd. Onze tevreden opdrachtgever Mark van Baal: “Totaal KantoorInrichting begreep onze wensen en konden goed adviseren”. Daar zijn wij trots op en wensen alle medewerkers veel werkplezier in hun frisse en sfeervolle werkomgeving!

Swisslog Zaltbommel nieuw kantoor