Sin Wah Foods Eindhoven

Onlangs hebben we het kantoorpand van Sin Wah Foods in Eindhoven grondig verbouwd. De kantoorruimte dateerde van 2005 en had onderhoud nodig. Doordat de muren dicht op elkaar stonden ontbrak een ruimtelijke sfeer. De hal gaf bij binnenkomst een beklemmend gevoel vanwege de dichte overloop.

De klant wilde graag een sfeer van openheid en een moderne look. Daarnaast waren kwaliteit en afwerking belangrijke aandachtspunten.

Elmi Interieur en meubelontwerp creëerde een ontwerp waarbij de wensen van de klant centraal stonden. Zo is er een nieuwe entree ontworpen door de vide te vergroten. Daarnaast is er een moderne trap met glazen omheining geplaatst. Alle kantoren zijn voorzien van glazen wanden, nieuwe plafonds met ledverlichting en tapijttegels in combinatie met pvc tegels. Stuc en schilderwerk is aangebracht en technische aanpassingen zoals installatie werkzaamheden en data en elektra zijn uitgevoerd. Overal is binnenzonwering aangebracht.

Sin Wah Foods, en ook hun klanten, zijn blij met het nieuwe kantoor. Bekijk het prachtige resultaat van deze intensieve verbouwing hieronder.