Interieurbouw Oss

Een nieuwe inrichting voor uw kantoor

Heeft u in Oss behoefte aan een nieuw interieur? Maak dan kennis met de designers van Totaal Kantoorinrichting. Wij zijn uw partner in projectinrichting. Wij adviseren u op het gebied van ergonomische en duurzame kantoormeubelen. Wij realiseren een kantoorinrichting waarin elke medewerker zichzelf kan ontplooien. En wij zorgen ervoor dat uw nieuwe kantoorinrichting in Oss compleet aansluit op de missie, visie en cultuur van uw onderneming. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in de interieurbouw.

Neem contact met ons op vanuit Oss via telefoonnummer 040-2120531.

Projectinrichting Oss

Kantoorinrichting Oss

Kantoormeubelen Oss

Vele voordelen van een projectinrichting in Oss

Het updaten van uw kantoorinrichting in Oss biedt u enorm veel voordelen. Wij sommen deze graag voor u op. Ten eerste levert een optimale interieurbouw een veilige, vertrouwde en prettige ruimte voor uw medewerkers. Zij werken daardoor productiever, plezieriger en zullen zich beter kunnen ontplooien. Ook draagt een beter interieur bij aan een meer ontspannen sfeer. Uw collega’s ervaren minder stress en zullen daardoor minder snel in een burn-out terechtkomen. Ten tweede zal uw onderneming een veel beter imago krijgen dankzij de nieuwe kantoormeubelen en kantoorinrichting. Immers, men doet graag zaken met een bedrijf met een duurzame, aantrekkelijke en ontspannen projectinrichting. Veel liever in elk geval dan met een bedrijf met een verouderd en simpel interieur. Kortom, laat ons uw interieur omtoveren tot een plezierige verblijfsruimte. Volledig afgestemd op uw budget uiteraard. Onze designers pakken graag uw interieurbouw aan.

De projectinrichting van Totaal Kantoorinrichting is compleet

Als u uw gehele interieurbouw aan ons overdraagt, dan pakken wij daadwerkelijk alle facetten van uw interieur aan. Wij zijn geen partij die u enkel adviseert over het aanschaffen van ergonomische kantoormeubelen. Wij pakken uw project als complete opdracht aan. Vanaf ons eerste gesprek tot aan de oplevering zijn wij elkaars partner. Tijdens dit gehele traject houden wij voortdurend voor ogen dat uw interieur één geheel moet vormen met de (gewenste) uitstraling van uw onderneming. Wij letten daarbij in Oss op de volgende punten:

 • Geluid
 • Design
 • Klimaat
 • Vloeren
 • Techniek
 • Kantoormeubelen
 • Wanden en plafonds

Laat uw wensen bij ons achter vanuit Oss

Heeft u ook behoefte aan een interieur in Oss waarbij elk aspect naadloos aansluit op het andere? Kies dan voor Totaal Kantoorinrichting. Laat uw wensen bij ons achter door ons online contactformulier in te vullen. U mag uw vragen of verzoek ook mailen naar info@totaalkantoorinrichting.nl. Telefonisch zijn we te bereiken via 040-2120531. Wij helpen u graag aan een optimaal ontwerp voor uw kantoor in Oss.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Totaal Kantoorinrichting

  Totaal Kantoorinrichting is werkzaam in de regio van Oss. Arnoud Asselman, de oprichter van Totaal Kantoorinriching, is al tientallen jaren actief op het gebied van interieurbouw, projectinrichting en het realiseren van kantoormeubelen.

  Door zijn jarenlange ervaring weet Arnoud precies de juiste balans te vinden tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Door nauw samen te werken met onafhankelijke onderaannemers, architecten en toeleveranciers wordt er voor elke klant een passend voorstel gedaan.

  Totaal kantoorinrichting staat voor korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Kortom, bent u in Oss op zoek naar een partij voor uw interieurbouw, projectinrichting of kantoormeubelen? Schakel dan Totaal Kantoorinrichting in!