Een goede magazijninrichting verhoogt uw efficiency. Wij geven u graag advies op maat.

Een efficiënte magazijninrichting zorgt voor overzicht in uw magazijn. Op die manier weet u zeker dat u geen overbodige spullen op voorraad houdt, terwijl uw productieproces geen gevaar loopt door een tekort aan grondstoffen of basismaterialen. Naast kantoorinrichtingen verzorgt Totaal Kantoorinrichting ook uw eigen magazijninrichting op maat. Wij werken hiervoor samen met de beste leveranciers van bijvoorbeeld legbordstellingen, palletstellingen, draagarmstellingen, grootvakstellingen en bandenstellingen. Wij zorgen voor een goede ondergrond door het leggen van diverse soorten systeemvloeren in uw magazijn, waarop uw medewerkers snel en veilig uit de voeten kunnen. Wij inventariseren de mogelijkheden van de beschikbare ruimte volgens uw wensen en die van uw medewerkers. Daarmee gaan we aan de slag en maken een ontwerp voor de meest efficiënte indeling. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Bel: 040 2120531

Een efficiënte magazijninrichting begint bij een goed ontwerp

We beginnen met een plattegrond in 2D, om een goed beeld te krijgen waar de stellingen moeten komen, hoe breed de doorgangspaden moeten worden en hoeveel manoeuvreerruimte nodig is voor heftrucks en andere transportmiddelen. Daarna maken we een impressie in 3D, waarop u precies kunt zien hoe uw magazijninrichting zal worden, voor wat betreft hoogte en diepte van de stellingen, materialen en kleuren. U kunt er als het ware alvast doorheen lopen om te zien of alles ook op de juiste plek staat en u uw voorraad op een efficiënte manier kunt opslaan. Mocht u nog enige details willen aanpassen, dan is dat altijd mogelijk. Tenslotte beloven wij maatwerk, dus bieden wij dat ook.

Naast uw magazijninrichting kunnen wij ook de inrichting van uw opslag of archief verzorgen. Archiefstellingen kunnen statisch of verrijdbaar zijn, maar moeten altijd voldoen aan de eisen volgens de ministeriële regeling 'duurzaamheid archiefbescheiden'. Een andere eigenschap van een stelling voor archief of opslag is dat de legborden gemakkelijk verstelbaar en zo goed als onderhoudsvrij zijn.

Wij helpen u graag bij de realisatie van een functionele magazijninrichting op maat

Wij zijn een totaalleverancier. Dat wil zeggen dat wij uw gehele project begeleiden en planning, budgetten en tijdige levering van materialen nauwkeurig in de gaten houden. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid zijn ons uitgangspunt bij alle diensten die wij verlenen voor een totale bedrijfsinrichting, dus ook voor het functioneel inrichten van uw magazijn kunt u op ons rekenen. Door een goede communicatie met u als opdrachtgever enerzijds en leveranciers en onderaannemers anderzijds, garanderen wij een soepel verloop van het gehele proces binnen de gemaakte afspraken over tijdsduur en kosten. U vindt ons in Eindhoven. Wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert in Noord-Limburg. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u heel graag van dienst om uw magazijninrichting op maat te realiseren. Neem dus gerust eens contact op. Wij staan voor u klaar!