Voor een duurzame klimaatbeheersing in uw kantoor geeft Totaal Kantoorinrichting u graag advies

Met een goede klimaatbeheersing in uw kantoor bevordert u het welbehagen van uw medewerkers en tevens bevordert het de productiviteit en sfeer. Klimaatbeheersing is meer dan alleen koeling. Ook verwarming, ventilatie, luchtreiniging en beheersing van de luchtvochtigheid zijn aspecten die van belang zijn bij de realisatie van een aangenaam binnenklimaat, dit het hele jaar door. Een ander aspect waarmee rekening moet worden gehouden in het ontwerp van een klimaatbeheersingsinstallatie, is het feit dat iedere ruimte in uw kantoorpand een eigen warmtepatroon heeft. Door hier op een slimme manier gebruik van te maken kan de luchtcirculatie zo geregeld worden dat er overal een aangename temperatuur en atmosfeer heerst, terwijl u tegelijkertijd bespaart op uw energiekosten. Wij rekenen u graag voor hoe dat werkt en geven u advies op maat over wat voor uw specifieke situatie de beste oplossing is voor een optimale klimaatbeheersing.

Bel: 040 2120531

Hoe u met een duurzame klimaatbeheersing kosten en ruimte bespaart

Oudere installaties voor klimaatbeheersing bestaan vaak uit een apart circuit voor verwarming en koeling. Moderne klimaatsystemen die onze specialisten ontwerpen, verzorgen zowel verwarming, koeling als een optimale luchtverversing, die naar behoefte over de verschillende ruimtes in uw kantoor worden verdeeld. Zo kan bijvoorbeeld een receptie vlak bij de buitendeur, die regelmatig opengaat, voorzien worden van meer warmte, terwijl in een vergaderzaal waar veel mensen bijeen zijn, juist gekoeld moet worden met extra frisse lucht om het zuurstofgehalte op peil te houden. Zo ontstaat voor iedereen een optimaal werkklimaat, zodat mensen zich energieker voelen en productiever zijn. Het gehele systeem wordt voornamelijk ingebouwd, dus neemt weinig ruimte in en is bovendien fluisterstil.

Klimaatbeheersing met behulp van interieurbeplanting

Door de verse lucht al bij binnenkomst voor te verwarmen met de al aanwezige binnenwarmte, kan veel energie worden bespaard. Bovendien stimuleert de overheid duurzaam ondernemen door middel van een energie-investeringsaftrek. Als leverancier van geavanceerde klimaatsystemen kunnen wij u hierbij helpen. Sterker nog, wij maken voor u op voorhand een overzichtelijk kostenplaatje van de investering, de subsidie en de kosten, die u bespaart op uw energierekening.

Wij helpen u graag bij de realisatie van een optimale klimaatbeheersing in uw kantoor

De binnenklimaatexperts van Totaal Kantoorinrichting hebben veel ervaring op het gebied van ontwerp en realisatie van een optimale en duurzame klimaatbeheersing in uw kantoor. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid zijn ons uitgangspunt bij alle diensten die wij verlenen voor een totale kantoorinrichting, dus ook voor uw klimaatbeheersing kunt u op ons rekenen. U vindt ons in Eindhoven. Wij werken echter door geheel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u graag van dienst om de klimaatbeheersing in uw kantoor, precies zoals u het wenst, te installeren. Neem dus gerust eens contact op. Wij staan graag voor u klaar!