Wilt u een sfeerbepalende kantoorverlichting? Wij geven u graag advies op maat

De sfeer in een kantoor wordt in hoge mate bepaald door de kantoorverlichting. Bij een goede verlichting kunnen uw medewerkers zich beter concentreren, zijn creatiever en productiever en voelen zich daardoor ook vrolijker, wat zeker bijdraagt aan de algehele goede sfeer binnen het kantoor. Goed licht betekent niet noodzakelijkerwijs meer licht, want de kleur van het licht is medebepalend voor de sfeer in de ruimte. Daglicht is altijd nog het beste licht, omdat het alle kleuren bevat. Heeft u een kantoorruimte met veel ramen, dan heeft u dus al heel veel gewonnen. Jammer genoeg is dit in de meeste kantoren niet of niet overal het geval. Het is dan zaak om goede kantoorverlichting aan te brengen, aangepast aan de behoeftes van de betreffende ruimte. De lichtexperts van Totaal Kantoorinrichting geven u advies en ontwerpen voor u een lichtplan op maat.

Bel: 040 2120531

Lichtsterkte en lichtkleur op maat aangepast aan de functie van de ruimte

Niet iedere ruimte heeft evenveel licht nodig. Een archief, ontvangstruimte of receptie kan met een lagere lichtsterkte toe dan een vergaderruimte, kantoor of tekenkamer. Ook de kleur van het licht verschilt in deze ruimtes. In uw receptie of entree wilt u warm, uitnodigend licht, zodat een bezoeker zich behaaglijk en welkom voelt. In een kantoor is het juist neutraal tot koel wit licht, dat leidt tot betere concentratie, meer energie en hogere prestaties. Daarnaast moet het licht in een kantoor egaal zijn, zonder hinderlijke schaduwplekken. Hiervoor is LED licht een ideale oplossing. Het is in veel kleuren verkrijgbaar, is rustig voor de ogen omdat het niet flikkert en verbruikt weinig elektriciteit, dus zeer duurzaam.

Kantoorruimte in Eindhoven opnieuw ingericht

Op veel kantoren wordt tegenwoordig ook gewerkt met een dynamische verlichting, waarbij de lichtintensiteit en kleur aangepast worden aan het binnenvallende daglicht. LED strips kunnen worden aangesloten op een lichtsensor, die het licht automatisch dimt of intensiveert naarmate er meer of minder daglicht naar binnen valt. Zo blijft het licht in het hele kantoor gedurende de hele dag gelijkmatig, wat de beleving en productiviteit ten goede komt. Bovendien bespaart het u kosten, omdat het licht niet de hele dag op vol vermogen hoeft te branden. Met name voor donkere kantoren, waar weinig licht van buiten komt, is verlichting met daglichtlampen aan te raden.

Wij helpen u graag bij de realisatie van een optimale kantoorverlichting op maat

Bij Totaal Kantoorinrichting werken lichtexperts die veel ervaring hebben op het gebied van ontwerp en realisatie van een optimale kantoorverlichtingsinstallatie. Zowel voor algemene verlichting verwerkt in systeemplafonds als individuele werkplekverlichting kunnen zij voor u een lichtplan op maat maken. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid zijn ons uitgangspunt bij alle diensten die wij verlenen voor een totale kantoorinrichting, dus ook voor uw verlichting kunt u op ons rekenen. U vindt ons in Eindhoven. Wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u graag van dienst om uw kantoorverlichting op maat, precies zoals u het wenst, te installeren. Neem dus gerust eens contact op met ons. Wij staan voor u klaar!