Wilt u kantoorruimte huren in Eindhoven? Iedere verhuizing of nieuwe kantoorinrichting is mogelijk

Er is een groot aanbod voor het huren van kantoorruimte in Eindhoven. Van klein tot groot, volledig ingericht met faciliteiten als receptie, van vergaderzalen en lunchfaciliteiten tot zelfstandige bedrijfsruimtes, die u nog zelf moet inrichten met uw eigen kantoormeubilair. Bent u op zoek naar dat laatste, dan helpen wij u graag met het inrichten van uw kantoorruimte. Totaal Kantoorinrichting is een allround kantoorinrichter en een totaalleverancier van alles wat nodig is om uw kantoorruimte volledig op uw eisen en wensen af te stemmen en uw bedrijfsidentiteit te onderstrepen, dit ook in een te huren bedrijfsruimte. Wij inventariseren de mogelijkheden en geven u uitgebreid advies hierover. Bijvoorbeeld of uw reeds aanwezige kantoorinventaris in te passen is of dat nieuw kantoormeubilair een betere optie voor u is. Vervolgens maken wij een eerste ontwerp, waarbij wij natuurlijk rekening houden met uw budget en maken afspraken met u over de planning en kosten van de verhuizing en het plaatsen van een nieuwe inrichting.

Bel: 040 2120531

Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid zijn ons motto bij iedere kantoorinrichting

Een goede kantoorinrichting begint altijd met een goed ontwerp, ook als er met bestaande kantoormeubelen wordt gewerkt. De ontwerpen worden uitgevoerd in zowel 2D als 3D. Allereerst maken wij een 2D plattegrond van de complete indeling van de te huren kantoorruimte en houden bij het invullen van de locaties van de werkplekken, vergaderruimtes en andere ruimtes rekening met de aanwezige structuur, verlichting, enzovoorts. Vervolgens wordt een 3D impressie gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt hoe uw kantoorinrichting eruit gaat zien. U kunt dan nog altijd zaken aanpassen, zoals de kleur van de vloerbedekking of de opstelling van werkplekken en kasten. Wij beloven immers maatwerk, dus bieden wij dat ook.

Kantoorruimte in Eindhoven opnieuw ingericht

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van kantoorinrichting zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat de inrichting van uw kantoor aan alle ergonomische eisen voldoet, volledig aangepast aan de tijd en gericht op de toekomst. Wij hebben duurzaamheid en kwaliteit hoog in ons vaandel staan en streven ernaar om ook in een te huren bedrijfsruimte u en uw medewerkers een eigentijdse werkplek te geven, die de identiteit van uw bedrijf uitstraalt en u een aangename en inspirerende werkomgeving biedt.

Het inrichten van uw te huren kantoorruimte als volledig turn-key-project

Bent u van plan een zelfstandige bedrijfsruimte te huren, die een op maat gesneden kantoorinrichting behoeft? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en coördineren uw complete project, van advies en ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie. Wij zorgen voor een goede planning van levering en plaatsing binnen de gemaakte afspraken over tijdsduur en kosten, zodat u snel uw nieuwe kantoorruimte kunt betrekken. U vindt ons in Eindhoven en wij werken door geheel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u graag van dienst om het inrichten van een te huren kantoorruimte in goede banen te leiden. Neem dus gerust eens contact op. Wij staan voor u klaar!