Is uw kantoor aan renovatie toe? Wij zijn uw partner, geroemd in Brabant en omstreken

Een kantoorrenovatie is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Kantoorverhuizing, sloopwerkzaamheden, ontwerpen voor het nieuwe interieur en het kopen van de benodigde materialen en de uiteindelijke herinrichting, allemaal zaken die u van uw eigen drukke werkzaamheden afleiden. Wij van Totaal Kantoorinrichting kunnen u ontzorgen en u de meeste taken uit handen nemen. Wij hebben de ervaring en expertise in huis om uw kantoor volledig te renoveren, vanaf het eerste ontwerp, eventuele sloopwerkzaamheden, aanleggen van nieuwe installaties tot en met de herinrichting. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij ons motto. Wij ontwerpen in nauwe samenspraak met u de nieuwe inrichting en geven u door middel van een 3D impressie alvast een beeld hiervan. Uw wensen en budget zijn voor ons de leidraad voor het kantoorontwerp. Met uw goedkeuring gaan wij vervolgens aan de slag en verzorgen de complete kantoorrenovatie. U heeft er nauwelijks omkijken meer naar.

Bel: 040 2120531

Een kantoor renoveren, van kleine aanpassingen tot complete metamorfose

Wij hebben alle disciplines in huis om uw kantoorinrichting een volledige metamorfose te laten ondergaan, zodat u weer helemaal up to date bent. Maar ook voor kleinere aanpassingen staan wij u graag terzijde met een gedegen advies over de mogelijkheden en uiteraard de kosten, die zo'n gedeeltelijke kantoorrenovatie met zich meebrengt. Is uw kantoormeubilair aan vervanging toe? Wij kunnen u adviseren omtrent ergonomisch verantwoorde stoelen en bureaus, inclusief de persoonlijke afstelling hiervan. Wilt u scheidingswanden tussen de werkplekken voor een betere akoestiek en meer privacy? Wij kunnen u prachtig afgewerkte scheidingswanden leveren en wellicht is een interieurbeplanting in uw situatie een ideale oplossing. Ook voor klimaatbeheersing en lichtinstallaties kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige tekenaars maken voor alles een ontwerp op maat, specifiek gericht op uw wensen en onze uitvoerders leveren en installeren precies volgens de planning.

Verbouwing kantoor in Brabant

Laat ons uw kantoor renoveren, voor een hernieuwd en herkenbaar imago

Voor ons is uw kantoorrenovatie maatwerk, dat het imago van uw bedrijf nieuw leven inblaast en uw medewerkers de inspirerende werkomgeving biedt, waarin zij zich thuis kunnen voelen en al hun creativiteit kunnen ontplooien. Of het nu om een totale of gedeeltelijke renovatie van uw kantoorpand gaat, restylen of gewoon wat vernieuwen en gezellig maken, wij houden ons altijd strikt aan uw wensen. Door een goede communicatie met u als opdrachtgever enerzijds en leveranciers en onderaannemers anderzijds, garanderen wij een soepel verloop van het gehele proces binnen de gemaakte afspraken over tijdsduur en kosten.

Kantoorrenovatie in Brabant

Denkt u erover uw kantoor geheel of gedeeltelijk te renoveren? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en coördineren uw complete project, van advies, ontwerp en realisatie tot alle andere benodigde werkzaamheden en, indien nodig, de volledige verbouwbegeleiding. U vindt ons in Eindhoven. Wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u graag van dienst om de renovatie van uw kantoor in goede banen te leiden. Neem dus gerust eens contact op. Wij laten graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.