Een originele en eigentijdse kantoorinrichting voor uw kantoor in Tilburg? Wij realiseren het voor u

U zoekt een ervaren en creatieve kantoorinrichter voor uw bedrijf in de regio Tilburg? Totaal Kantoorinrichting Eindhoven is hierin ook graag uw partner. U kunt bij ons altijd terecht voor advies op maat en een gedegen, innovatief ontwerp. Dit geldt voor een complete kantoorinrichting, maar wij kunnen ook onderdelen van uw kantoor opnieuw inrichten. Leidraad hierbij zijn de wensen van u en uw medewerkers en, uiteraard, uw budget. Wilt u dat uw inrichting een totale metamorfose ondergaat, waarbij ruimtes verkleind of vergroot moeten worden en van functie veranderen of wilt u alleen kleine aanpassingen, zoals andere kleuren, een muurprint of fotobehang, nieuwe vloerbedekking, kantoormeubelen of een geavanceerde klimaatbeheersing? Alles is mogelijk bij Totaal Kantoorinrichting. Wij inventariseren en maken een eerste ontwerp, waarbij tevens al een kostenraming gemaakt kan worden, zodat u ook op dat gebied weet waar u aan toe bent.

Bel: 040 2120531

Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid zijn ons motto bij iedere kantoorinrichting

Een goede kantoorinrichting begint bij een goed interieurontwerp. De ontwerpen voor uw nieuwe "office design" worden uitgevoerd in zowel 2D als 3D. Allereerst maken wij een 2D plattegrond van de complete indeling, de locaties van de werkplekken, vergaderruimtes en andere geplande ruimtes. Vervolgens wordt een duidelijke 3D impressie gemaakt, waarin de door u gekozen materialen, kleuren, verlichting en meubilair zijn verwerkt, zodat u een heel goed beeld krijgt van hoe uw nieuwe kantoorinrichting eruit gaat zien. U kunt dan nog altijd zaken aanpassen, zoals de kleur van de vloer of de wanden of de plaats van de lichtpunten. Wij beloven immers maatwerk, dus bieden wij dat ook.

Kantoorinrichting verbeterd met ergonomische kantoormeubelen

Bij de keuze voor de materialen, die in uw nieuwe interieur verwerkt moeten worden, kunnen wij u ook adviseren. Wij zijn een totaalleverancier en hebben jarenlange ervaring op het gebied van kantoorinrichting. Wij houden alle trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat u er zeker van kunt zijn dat de inrichting van uw kantoor aan de modernste eisen en arbo normen voldoet, volledig aangepast aan de huidige tijd en klaar voor de toekomst. Wij hebben duurzaamheid en kwaliteit hoog in ons vaandel staan en streven ernaar om u en uw medewerkers een eigentijdse werkplek te geven die de identiteit van uw bedrijf uitstraalt en een aangename en inspirerende werkomgeving biedt.

Het inrichten van uw kantoor in een turn-key-project

Bent u toe aan een nieuwe kantoorinrichting of een gedeeltelijke aanpassing hiervan? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en coördineren uw complete project, zoals advies, ontwerp en realisatie van alle benodigde werkzaamheden. Door een goede communicatie met u als opdrachtgever enerzijds en leveranciers en onderaannemers anderzijds, garanderen wij een soepel verloop van het gehele proces binnen de gemaakte afspraken over tijdsduur en kosten. U vindt ons in Eindhoven en wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld:

 • Breda
 • Den Bosch
 • Tilburg
 • Nuenen
 • Asten
 • Veldhoven
 • Helmond
 • Oss
 • Waalwijk
 • Oosterhout
 • Roosendaal
 • Bergen op zoom

Maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert hebben we menig kantoor opnieuw mogen inrichten. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u graag van dienst om het inrichten van uw kantoor in goede banen te leiden. Neem dus gerust eens contact op. Wij staan voor u klaar!