Wilt u uw kantoor verbouwen? Totaal Kantoorinrichting Eindhoven staat u bij met raad en daad

Bij de verbouwing van een kantoor komt heel wat kijken. Vaak moet er eerst verhuisd worden vanwege sloopwerkzaamheden. Er moeten ontwerpen voor de nieuwe inrichting gemaakt en beoordeeld worden. Daar komt dan het kopen van de benodigde materialen en tenslotte het uiteindelijke inrichten bij. U komt dan al snel aan uw eigen drukke werkzaamheden niet meer toe. Wij van Totaal Kantoorinrichting willen u graag ontzorgen. Wij zijn een echte kantoorspecialist en kunnen uw kantoor verbouwen en hebben alle ervaring en expertise in huis om de realisatie volledig ter hand te nemen. Dit doen wij van A tot Z; van het eerste ontwerp, laten uitvoeren van eventuele sloopwerkzaamheden, het aanbrengen van nieuwe vloeren, wanden en plafonds, het aanleggen van nieuwe installaties voor elektriciteit, licht en klimaatbeheersing, tot en met het stofferen en inrichten met meubilair. Kortom, als u met ons in zee gaat heeft u slechts met één partij te maken voor de totale verbouwing van uw kantoorpand. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij ons motto. Wat wij daar precies mee bedoelen, leest u hierna.

Bel: 040 2120531

Wij verbouwen uw kantoor naar uw wensen en met een toekomstgerichte visie

Maatwerk, daar draait het om bij een goed ontwerp voor uw nieuwe interieur dat past bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij ontwerpen in nauw overleg met u de nieuwe inrichting en geven u door middel van een 3D impressie alvast een beeld hiervan. Uw wensen en budget zijn voor ons de leidraad voor het ontwerp.

Voor verbouwing kantoor Na verbouwing kantoor

Kwaliteit, die zich terugbetaalt door direct gebruiksgemak en lange levensduur. Uw medewerkers werken een stuk prettiger en zijn productiever met apparatuur, die doet wat ervan verwacht wordt. Stoelen en bureaus die op een verantwoorde en ergonomische manier op de persoonlijke lichaamsbouw afgestemd kunnen worden en een omgeving die gemakkelijk schoon te houden is. De extra kosten die u hiermee investeert verdient u zo snel terug, temeer daar vervanging voor lange tijd niet nodig is.

Duurzaamheid zorgt dat uw kantoor duurzamer wordt, dankzij de aanschaf van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze werkwijze is duurzaam, want wij zorgen ervoor dat materialen precies naar behoefte worden besteld, zodat weinig resten overblijven en al het sloopmateriaal voeren wij op milieuvriendelijke en duurzame wijze af.

De verbouwing van uw kantoor als turn-key-project, alles in één hand

Denkt u erover uw kantoor grondig te verbouwen? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en coördineren uw complete project, van advies, ontwerp en realisatie tot alle andere benodigde werkzaamheden. Zoals aangegeven kunnen wij u ook de sloopwerkzaamheden uit handen nemen. Wij coördineren en verrichten deze werkzaamheden op een verantwoorde en veilige manier en zorgen voor het milieuvriendelijk slopen én afvoeren van het sloopafval. Door een goede communicatie met u als opdrachtgever enerzijds en leveranciers en onderaannemers anderzijds, garanderen wij een soepel verloop van het gehele proces binnen de gemaakte afspraken over tijdsduur en kosten. U vindt ons in Eindhoven. Wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u graag van dienst om uw de verbouwing van uw kantoor in goede banen te leiden. Neem dus gerust eens contact op. Wij staan als kantoorspecialist graag voor u klaar!