Uw kantoor coronaproof inrichten, tijdens Covid-19 maar ook voor het tijdperk na corona

Uw kantoor coronaproof inrichten, hoe doet u dat? Daar hebben wij wel een antwoord op! Totaal Kantoorinrichting is al jaren een begrip als het gaat om het inrichten van kantoren en bedrijfspanden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Vanaf het eerste ontwerp, waarvan wij u een 3D-voorstelling geven, de indeling met scheidingswanden passend bij de stijl van uw bedrijf tot en met de levering en opstelling van het meubilair van uw keuze. Ook de techniek, waaronder de klimaatbeheersing, de datacommunicatie en de verlichting, nemen wij voor onze rekening. Dankzij onze ervaring hebben wij goed kunnen inspelen op de vele veranderingen die de coronacrisis met zich mee heeft gebracht als het gaat om een efficiënte en veilige kantoorinrichting. Wij hebben tal van ideeën ontwikkeld over verschillende mogelijkheden om ieder kantoor volledig coronaproof te maken.

Bel: 040 2120531

De functie van het kantoor na corona: als clubhuis voor hybride werken

De coronacrisis heeft onze inzichten omtrent werken op kantoor drastisch veranderd. Lag de focus in het begin nog op de vraag hoe we het kantoor veilig konden inrichten tijdens Covid-19, zodat iedereen weer gewoon naar het werk kon, intussen is gebleken dat veel werkzaamheden evengoed of zelfs beter thuis kunnen worden uitgevoerd. Veel, maar niet alles. Er blijft behoefte aan fysiek en sociaal contact. Dit betekent dat hybride werken, waarbij de medewerkers in grote mate zelf kunnen bepalen welke werkzaamheden ze het best alleen thuis kunnen doen, welke online kunnen worden afgehandeld en waarvoor ze toch naar kantoor willen komen, definitief zijn intrede heeft gedaan. De functie en daarmee de inrichting van het kantoor zal na corona blijvend veranderen. Niet meer de vaste werkplek voor iedereen maar een ontmoetingsplaats waar gedaan wordt wat thuis niet kan, zoals brainstormen met collega´s, ontvangen van klanten of flexibel vergaderen. Het kantoor wordt dan meer als clubhuis gezien, met minder bureaus en meer ruimtes waar kleine groepen bij elkaar kunnen komen, op afspraak of tijdens spontane ontmoetingen.

Hoe zou de kantoorinrichting er na corona dan uit kunnen zien? U kunt daarbij denken aan werkplekken in kleinere clusters met modulair meubilair, dat naar behoefte kan worden aangepast en afgeschermd met flexibele scheidingswanden, comfortabele zitjes voor één op één ontmoetingen en belcellen voor videogesprekken. Ook kunnen vergaderruimtes worden ingericht en voorzien van de nodige apparatuur voor flexibel vergaderen, waarbij enkele aanwezigen online contact kunnen leggen met collega’s die thuiswerken. Natuurlijk kunnen wij ook voor de thuiswerkplekken het geschikte meubilair leveren om het hybride werken optimaal te faciliteren.

COVID-afscheiding met interieurbeplanting

Kantoorinrichting na corona: hygiëne, afstand houden en klimaatbeheersing

Volgens deskundigen zal corona nooit meer helemaal verdwijnen. Om nieuwe uitbraken te voorkomen zijn goede hygiëne en markeringen om voldoende afstand te kunnen houden in het kantoor blijvende aandachtspunten bij het coronaproof inrichten. Minstens even belangrijk is ook een goede klimaatbeheersing, met name het ventilatiesysteem. Dit zorgt ervoor dat verontreinigde lucht wordt afgevoerd en verse lucht in voldoende mate wordt aangevoerd. Om het aantal ziekteverwekkers in de lucht te minimaliseren kan een verhoging van het ventilatievoud van uw installatie nodig zijn. Met de inrichting van uw kantoor kunnen wij ook de ventilatiecapaciteit van uw klimaatbeheersingssysteem controleren en u adviseren over gewenste aanpassingen.

Groot, klein, oud of nieuw, elk kantoor kunnen wij coronaproof inrichten, in Brabant en elders

Totaalkantoorinrichting is een allround kantoorinrichter. Heeft u een verbouwing of renovatie op stapel staan, dan is dit een uitgelezen kans om alle maatregelen mee te nemen voor een kantoorinrichting die optimaal gericht is op de tijd na corona, zoals een kantoor als clubhuis voor hybride werken. Maar ook als dit niet het geval is, kunnen wij vaak met kleinere ingrepen tegen aanvaardbare kosten uw kantoor volledig coronaproof maken. Neem gerust eens contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U vindt ons in Eindhoven. Wij werken door heel Noord-Brabant, en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert in de provincie Limburg. Hier en in andere delen van het land staan wij voor u klaar om uw kantoor volledig coronaproof in te richten!