Voor origineel maatwerk in interieurbouw gaat u naar Totaal Kantoorinrichting in Eindhoven

Wilt u een interieur dat uw klanten aanspreekt en uw medewerkers inspireert? Dan bent u bij Totaal Kantoorinrichting aan het juiste adres. Wij zijn een allround kantoorinrichter en totaalleverancier van alles wat met interieurbouw te maken heeft. Dan moet u niet alleen denken aan kantoormeubelen of kasten, maar ook plafonds, wanden, lichtinstallaties, klimaatbeheersing en indien gewenst de interieurbeplanting nemen wij voor onze rekening. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij ons motto. Tenslotte wordt er prettiger gewerkt in een omgeving die correspondeert met de identiteit van uw bedrijf en met materialen van goede kwaliteit. Een lange levensduur bespaart u op termijn kosten. In onze ontwerpen streven wij dan ook altijd naar maatwerk voor uw interieur, uniek voor uw bedrijf en gericht op de toekomst.

Bel: 040 2120531

Bij interieurbouw wordt opbouw meestal voorafgegaan door afbraak

Bij het renoveren van een interieur van een kantoor of bedrijfsruimte moeten vaak eerst de nodige sloopwerkzaamheden worden verricht. Vloeren, wanden en plafonds moeten worden gestript of een hele tussenwand verwijderd, maar ook oude verlichting, leidingen en sanitair. Dit zogenoemde inpandig slopen is voor ons een cruciaal onderdeel van de interieurbouw en hoort bij het maatwerk dat wij leveren. Wij voeren het dan ook graag zelf uit, zodat we zeker weten dat alles wat weg moet weg is en wat volgens het ontwerp van uw nieuwe interieur kan blijven ook blijft, zodat niets een goede wederopbouw in de weg staat. Uiteraard zorgen wij voor een verantwoorde en duurzame afvoer van al het bouwafval.

Maatwerk interieurbouw in Eindhoven

Een interieurbouwproject is voor ons een turn-key-project

De wederopbouw begint met het bestellen van de te kopen materialen, die wij samen met u in de ontwerpfase al hebben uitgezocht. Ook dit nemen wij voor onze rekening, want wij zorgen ervoor dat alles volgens planning op tijd geleverd wordt. Niet te laat waardoor de werkzaamheden stokken, maar ook niet te vroeg, zodat ze maar in de weg liggen. Wij zorgen ervoor dat de werkvloer te allen tijde netjes, overzichtelijk en schoon is. Zijn de interieurbouwers klaar met hun werkzaamheden, dan kunnen de meubels, apparatuur en eventuele interieurbeplanting geplaatst worden. Ook dit nemen wij u uit handen. Wij zetten alles netjes op zijn plek en sluiten zo nodig apparatuur aan. Het enige wat u en uw medewerkers nog moeten doen is het bureau inrichten met de eigen spulletjes.

Maatwerk in uw interieur, waarmee u zich positief herkenbaar maakt

Wij verzorgen voor uw interieur maatwerk, dat de identiteit en uitstraling van uw bedrijf weergeeft en uw medewerkers de inspirerende werkomgeving biedt waarin zij zich thuis kunnen voelen en al hun creativiteit kunnen ontplooien. Vanaf het eerste ontwerp tot en met het afgeven van de sleutel houden wij ons strikt aan uw wensen. Door een goede communicatie met u als opdrachtgever enerzijds en leveranciers en onderaannemers anderzijds, garanderen wij een soepel verloop van het gehele proces binnen de gemaakte afspraken over tijdsduur en kosten.

Zoekt u een partner voor uw interieurbouwproject? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en coördineren uw complete project, van advies, ontwerp en realisatie tot alle andere benodigde werkzaamheden. U vindt ons in Eindhoven. Wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld:

 • Breda
 • Den Bosch
 • Tilburg
 • Nuenen
 • Asten
 • Veldhoven
 • Helmond
 • Oss
 • Waalwijk
 • Oosterhout
 • Roosendaal
 • Bergen op zoom

Maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert in Noord-Limburg. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u graag van dienst om uw interieurbouwproject in goede banen te leiden. Neem dus gerust eens contact met ons op, want wij staan zeker voor u klaar!