Een stimulerende interieurbeplanting voor uw kantoor? Wij regelen het voor u!

Een mooie interieurbeplanting verfraait niet alleen uw kantoor, het heeft ook een weldadige invloed op de hele werkomgeving. Planten ademen, ze nemen koolstofdioxide en andere schadelijke stoffen uit de lucht en geven zuurstof en waterdamp af. Op die manier zorgen planten ervoor dat de luchtkwaliteit in uw kantoor verbetert en de luchtvochtigheid op peil blijft. Daarnaast creëren planten door hun uiterlijk een positieve sfeer, die rust uitstraalt en tegelijkertijd inspireert. Deze sfeer wordt automatisch, bijna onbewust, opgepikt door eenieder die zich in de ruimte bevindt. Uw medewerkers voelen zich thuis op hun werkplek en uw klanten geeft u een goed gevoel mee. Interieurbeplanting is bovendien geluiddempend en kan op vele manieren worden ingezet, solitair als blikvanger, als scheiding tussen werkplekken of als complete groene wand. Totaal Kantoorinrichting geeft u graag advies op maat en werkt samen met de beste leveranciers voor de realisatie en het onderhoud van uw interieurbeplanting.

Bel: 040 2120531

Interieurbeplanting meegenomen in het ontwerp voor uw kantoorinrichting

Een goede interieurbeplanting vereist, net als een kantoorinrichting, een goed ontwerp. Denkt u aan renoveren en wilt u ook gebruik maken van de vele voordelen van planten in uw kantoor, dan nemen wij dit meteen op in het complete plaatje. Ook in een bestaand interieur kunnen wij planten moeiteloos inpassen. Bij het ontwerpen houden wij natuurlijk rekening met de wensen van u en uw medewerkers. Met planten is zo veel mogelijk, want u kunt spelen met verschillende kleuren, vormen en zelfs geuren. Het is levend materiaal dat zowel functioneel als esthetisch een meerwaarde aan uw kantoor geeft.

Klimaatbeheersing met behulp van interieurbeplanting

Planten vergen onderhoud. Is de interieurbeplanting gerealiseerd en helemaal naar uw wens, dan wilt u natuurlijk graag dat dat zo blijft. Totaal Kantoorinrichting werkt samen met de beste groenspecialisten in de regio Brabant. Die letten er niet alleen op waar welke plant het beste gedijt, maar zorgen met uitgekiende bewateringssystemen ook dat het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Wilt u er helemaal geen omkijken naar hebben, dan behoort een onderhoudscontract tot de mogelijkheden.

Totaal Kantoorinrichting tovert uw kantoor met interieurbeplanting om in een oase

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor interieurbeplanting te inventariseren en u advies te geven over welke beplanting het beste bij uw situatie past. Wilt u bijvoorbeeld speciaal de akoestiek verbeteren, dan kan een onderhoudsvrije moswand een oplossing zijn. Is uw ruimte beperkt, dan verdienen groenschilderijen de voorkeur boven vrijstaande planten. U ziet, mogelijkheden te over om ook uw kantoor om te toveren in een frisse, stimulerende en inspirerende werkomgeving

Wacht dus niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. U vindt ons in Eindhoven en wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert. Niet alleen in de regio Brabant, ook elders in het land staan wij heel graag voor u klaar!