Verbouwing of renovatie? Laat het herinrichten van uw kantoor in Eindhoven gerust aan ons over

Is uw kantoor aan moderniseren toe of wilt u graag een nieuw en fris imago? Wilt u gaan vernieuwen, upgraden of zelfs gaan restylen? Of het nu gaat om een volledige verbouwing of een gedeeltelijke renovatie of vervanging van verouderde elementen; bij Totaal Kantoorinrichting kunt u altijd terecht voor advies op maat en een gedegen, innovatief ontwerp. Bij het herinrichten van een kantoor nemen wij eerst de bestaande situatie op en nemen uw wensen met u door. Wilt u de bestaande ruimtes intact houden of moeten er wanden gesloopt worden en nieuwe geplaatst? Blijven alle afdelingen op hun plaats of moet er verschoven worden, verkleind of juist vergroot? Moet er een nieuwe ontvangstruimte komen of vergaderruimtes met faciliteiten voor audiovisuele apparatuur? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van onze inventarisatie om een beeld te krijgen van waar u met het herinrichten van uw kantoorpand naar toe wilt. Met al deze informatie maken wij een eerste ontwerp, waarbij tevens al een kostenraming gemaakt kan worden, zodat u later niet voor vervelende financiële verassingen komt te staan. Niet alleen in Eindhoven, ook voor uw kantoor elders in Brabant of daarbuiten, maken wij graag een inventarisatie voor het herinrichten van uw kantoor.

Bel: 040 2120531

Het herinrichten van uw kantoor in beeld gebracht met behulp van 2D en 3D impressies

Het ontwerp van uw nieuwe kantoor wordt mooi in beeld gebracht door middel van een 2D plattegrond van de complete indeling, met de nieuwe locaties van de werkplekken, vergaderruimtes en andere geplande ruimtes. Vervolgens wordt een 3D impressie gemaakt, waarin de door u gekozen materialen, kleuren, verlichting en meubilair zijn verwerkt, zodat u een goed beeld krijgt van de uitstraling van uw nieuwe en inspirerende kantooromgeving. U kunt dan nog altijd dingen aanpassen, zoals de kleur van de vloer of de wanden of de lichtpunten. Tenslotte beloven wij maatwerk, dus bieden wij dat ook.

Kantoor in Eindhoven opnieuw ingericht met kantoormeubelen

Uiteraard adviseren wij u, indien gewenst, ook bij uw keuze voor de materialen die in uw nieuwe interieur verwerkt moeten worden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kantoorinrichting en houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat u er zeker van kunt zijn dat het herinrichten van uw kantoor ook werkelijk moderniseren betekent, volledig aangepast aan de tijd en zelfs gericht op de toekomst. Denkt u dan bijvoorbeeld eens aan een industriële kantoorinrichting. Wij hebben duurzaamheid en kwaliteit hoog in ons vaandel staan en streven ernaar om u en uw medewerkers een eigentijdse werkplek te geven, die de identiteit van uw bedrijf uitstraalt en een aangename en inspirerende werkomgeving biedt, zoals een industrieel kantoor.

Het inrichten van uw kantoor in een turn-key-project

De realisatie van de werkzaamheden doen wij in nauw overleg met u en uw medewerkers. Juist omdat het om herinrichting gaat, zult u ongetwijfeld uw eigen werk zo veel mogelijk ongestoord willen voortzetten. Wij houden u op de hoogte van de planning en de voortgang, zodat u hierop kunt inspelen. Verder heeft u er geen omkijken naar, want wij zorgen als totaalleverancier voor een tijdige levering en verwerking van de materialen, een verantwoorde afvoer van het afval en houden de werkomgeving schoon en veilig. Door een goede communicatie met u als opdrachtgever enerzijds en leveranciers en onderaannemers anderzijds, garanderen wij een soepel verloop van het gehele proces binnen de gemaakte afspraken over tijdsduur en kosten.

Een kantoor moderniseren of volledig herinrichten doen wij niet alleen in Eindhoven, maar ook in andere plaatsen in Noord-Brabant, zoals Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, heeft Totaal Kantoorinrichting zijn sporen op dit gebied ruimschoots verdiend. Ook in, onder andere Roermond, Venlo en Weert hebben wij tevreden klanten. Heeft uw kantoor ook een nieuw jasje nodig en op zoek naar inspiratie, neem dan gerust eens contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar, ook buiten Noord-Brabant.