Interieurbouw Helmond

Kantoorinrichting is onze specialiteit

Bent u in Helmond op zoek naar een specialist op het gebied van interieurbouw? Maak dan kennis met Totaal Kantoorinrichting. Wij beschikken over een veelzijdig team van kundige experts dat ook uw projectinrichting helemaal naar wens kan ontwerpen en opleveren. Wij zorgen ervoor dat uw werknemers optimaal kunnen presteren en prettig samen kunnen werken. Niet alleen door bijvoorbeeld advies te geven over de meest geschikte kantoormeubelen voor uw specifieke situatie in Helmond, maar door de volledige kantoorinrichting te verzorgen. Volledig op basis van uw voorkeuren. En omdat wij de volledige interieurbouw coördineren en realiseren, verzekert u zich van een zeer efficiënte en dus scherp geprijsde werkwijze. Neem voor vragen of een vrijblijvende kennismaking eens contact met ons op via telefoonnummer 040-2120531.

Projectinrichting Helmond

Kantoorinrichting Helmond

Kantoormeubelen Helmond

Interieurbouw in Helmond? Totaal Kantoorinrichting!

Bij een kantoorinrichting moet met zeer uiteenlopende aspecten rekening gehouden. Veel daarvan zijn functioneel van aard. Comfortabele kantoormeubelen, een goed functionerend klimaatsysteem en prettige verlichting zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Als dit soort zaken goed geregeld is, heeft dat een bijzonder positieve invloed op de productiviteit van uw medewerkers in Helmond. Daarnaast is ook de uitstraling van de projectinrichting van groot belang. Idealiter zijn deze een manifestatie van uw bedrijfscultuur en bedrijfsvisie. Wij baseren een ontwerp voor de interieurbouw dan ook niet alleen op uw praktische wensen, maar krijgen ook graag inzicht in waar uw bedrijf voor staat. Wat voor een bedrijf runt u? En waar staat uw bedrijf over vijf jaar? Door het antwoord op deze vragen in het ontwerp te verwerken, zorgen wij ook in Helmond elke keer opnieuw voor een herkenbare bedrijfsuitstraling. Niet alleen intern richting uw eigen mensen, maar bijvoorbeeld ook naar klanten die bij u in Helmond op bezoek komen.

Vijf voordelen op een rijtje

Als u besluit de interieurbouw aan ons over te laten, kiest u in Helmond voor:

 • Een totaaloplossing: van kantoormeubelen tot klimaatbeheersing
 • Een vast aanspreekpunt
 • De meest hoogwaardige kwaliteit, van advies tot afwerking
 • Een ontwerp dat volledig op uw wensen is afgestemd
 • Duurzame en de meest geavanceerde materialen

Zo geeft u uw wensen vanuit Helmond aan ons door

Welke elementen mogen wij in uw projectinrichting komen verzorgen? Elektrotechnische faciliteiten? Wanden, vloeren en plafonds? Kantoormeubelen? Of gaat u ook voor een hoogwaardige totaaloplossing, inclusief verhuizing wellicht? Laat het ons weten door te bellen met 040-2120531. Mailen kan naar info@totaalkantoorinrichting.nl. Voor een projectinrichting op maat moet u in Helmond bij Totaal Kantoorinrichting zijn.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Totaal Kantoorinrichting

  Totaal Kantoorinrichting is werkzaam in de regio van Helmond. Arnoud Asselman, de oprichter van Totaal Kantoorinriching, is al tientallen jaren actief op het gebied van interieurbouw, projectinrichting en het realiseren van kantoormeubelen.

  Door zijn jarenlange ervaring weet Arnoud precies de juiste balans te vinden tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Door nauw samen te werken met onafhankelijke onderaannemers, architecten en toeleveranciers wordt er voor elke klant een passend voorstel gedaan.

  Totaal kantoorinrichting staat voor korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Kortom, bent u in Helmond op zoek naar een partij voor uw interieurbouw, projectinrichting of kantoormeubelen? Schakel dan Totaal Kantoorinrichting in!