De eenvoudigste weg naar het verplichte energielabel voor uw kantoor

Al sinds 2008 is het verplicht een geldig energielabel te hebben bij verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen. Voor kantoorpanden is daar nu een verplichting bijgekomen. Deze verplichting houdt in dat alle kantoren met een oppervlak groter dan 100 m2 moeten verduurzamen tot minimaal energielabel C. Deze label C verplichting geldt al met ingang van 2023 en deze maatregel wordt verder aangescherpt tot energielabel A in 2030. Alle reden dus om het huidige label van uw kantoor eens te checken en een inventarisatie te maken van de energiebesparende maatregelen die u wellicht kunt, maar mogelijk moet nemen om in de nabije en iets verdere toekomst aan deze eisen te voldoen. Wij wijzen u graag de weg naar het C label voor uw kantoor. Dat doen wij door te beginnen met een uitgebreide energiescan op locatie, uitgevoerd door onze vaste partner op energiegebied. Aan de hand van de uitkomsten van deze scan geven wij u uitgebreid advies over erkende maatregelen die genomen kunnen worden om aan het verplichte energielabel C voor 2023 te voldoen. Vervolgens rekenen wij de kosten uit voor de hiermee gepaard gaande werkzaamheden en kunnen u tevens een schatting geven van de verwachte energiebesparing en de terugverdientijd. Gaat u akkoord met onze offerte, dan maken wij samen met u een planning voor uitvoering van het project. Zo houdt u alles in één hand, met één aanspreekpunt waar u met al uw vragen en wensen terecht kunt. Bij uitstek de meest eenvoudige weg om aan uw label C verplichting te voldoen!

Bel: 040 2120531

Energielabels een verplichting maar ook een helpende hand

Energie besparen doet u natuurlijk niet alleen omdat het moet, u kunt er ook uw energierekening aanmerkelijk mee verlagen. De overheid helpt u hier bovendien nog een handje bij met behulp van het verstrekken van subsidie zoals de EIA en een lijst van erkende maatregelen die zich binnen vijf jaar terugverdienen. Het verkrijgen van een C label kan daarom ook voor kantoren met een oppervlakte kleiner dan 100 m2 of een kantoorpand waarin minder dan 50% van de totale oppervlakte werkelijk een kantoorfunctie heeft, aantrekkelijk zijn. Als u nu maatregelen neemt bespaart u direct op uw energiekosten en kunt u nog gebruikmaken van de diverse subsidieregelingen. Een helpende hand om toekomstgericht bezig te zijn en toch een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van ons milieu, ook al is een verplicht energielabel C niet direct op u van toepassing.

Klimaatbeheersing met behulp van interieurbeplanting

Het verwerven van energielabel C voor uw kantoor in een turnkey project

Het bepalen van uw huidig energielabel, het zoeken naar de beste maatregelen om te komen tot het verplichte C label en het realiseren hiervan, het is een hoop gedoe dat u afhoudt van uw eigenlijke werkzaamheden. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en coördineren de complete overgang, van energiescan tot advies en realisatie van alle benodigde werkzaamheden. Binnen de afgesproken tijd is uw kantoorpand volledig bij de tijd en op de toekomst gericht. U vindt ons in Eindhoven, wij werken door heel Noord-Brabant, en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Tilburg en natuurlijk in Eindhoven zelf. Maar wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, ook elders in het land bezoeken wij kantoren en helpen u graag om aan uw label C verplichting te voldoen. Neem dus gerust eens contact op, wij zijn u graag van dienst!