Interieurbouw Eindhoven

Toe aan een nieuwe kantoorinrichting?

Heeft u in Eindhoven behoefte aan nieuwe kantoormeubelen? Zorg dan dat uw gehele kantoorinrichting hierop afgesteld is. Schakel de designers van Totaal Kantoorinrichting in. Zij stemmen uw nieuwe interieurbouw volledig af op de missie en visie van uw onderneming en uw bedrijfscultuur. Uiteraard houden wij uw budget hierbij centraal.

Wist u dat een juiste projectinrichting in Eindhoven enorm bijdraagt aan de productiviteit in uw onderneming? Het zorgt voor een betere samenwerking. En het biedt meer inspiratie en gemak. Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn aangaande de nieuwe kantoorinrichting. Geef uw ideeën vrijblijvend aan ons door. Vul ons contactformulier in of bel vanuit Eindhoven 040-2120531.

Projectinrichting Eindhoven

Kantoorinrichting Eindhoven

Kantoormeubelen Eindhoven

Informatie over onze projectinrichting in Eindhoven

De designers van Totaal Kantoorinrichting zorgen ervoor dat uw nieuwe interieurbouw uw medewerkers volop laat ontplooien. Het is namelijk bewezen dat het welbevinden van werknemers positief correleert met een prettige, sfeervolle en overzichtelijke indeling op kantoor. Dit verhoogt de productiviteit van uw collega’s enorm. Vaak wordt enkel aan het aanpassen van de kantoormeubelen gedacht. Maar onze specialisten gaan verder dan dat. Zij erkennen dat er meer van belang is voor een optimale sfeer. Daarom nemen wij ook de indeling van de ruimte, het gebruik van kleur, de materiaalkeuze en de toepassing van licht mee in ons ontwerp. Uiteraard alles tot in detail afgestemd op uw wensen en eisen. Daarom horen wij graag van u het aantal werkplekken, de betreffende functies van de ruimtes en welke extra’s u behoeft, zoals een pantry en een garderobe.

De aanpak van Totaal Kantoorinrichting

Wij zijn uw partner in de projectinrichting van A tot Z. Interieurbouw houdt bij ons namelijk niet op bij het selecteren van de juiste kantoormeubelen. Wij geven ook advies over zaken als de installatietechnische infrastructuur in uw pand. Ook als u wat moet verhuizen naar of binnen Eindhoven helpen wij u daar graag mee. Kortom, kies ook voor een complete partner in de projectinrichting. Wij richten ons in Eindhoven onder andere op uw:

 • Muren
 • Vloeren
 • Verlichting
 • Elektrotechniek
 • Kantoormeubelen

Behoefte aan onze diensten in Eindhoven?

Bent u in Eindhoven op zoek naar een professional in de interieurbouw? Heeft u behoefte aan een designer die verder kijkt dan enkel het vervangen van uw kantoormeubelen? Maak een afspraak met Totaal Kantoorinrichting. Laat uw wensen vrijblijvend achter op ons online contactformulier. Of stuur deze naar e-mailadres info@totaalkantoorinrichting.nl. Heeft u liever direct persoonlijk contact met onze specialist? Bel dan vanuit Eindhoven naar telefoonnummer 040-2120531.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Totaal Kantoorinrichting

  Totaal Kantoorinrichting is werkzaam in de regio van Eindhoven. Arnoud Asselman, de oprichter van Totaal Kantoorinriching, is al tientallen jaren actief op het gebied van interieurbouw, projectinrichting en het realiseren van kantoormeubelen.

  Door zijn jarenlange ervaring weet Arnoud precies de juiste balans te vinden tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Door nauw samen te werken met onafhankelijke onderaannemers, architecten en toeleveranciers wordt er voor elke klant een passend voorstel gedaan.

  Totaal kantoorinrichting staat voor korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Kortom, bent u in Eindhoven op zoek naar een partij voor uw interieurbouw, projectinrichting of kantoormeubelen? Schakel dan Totaal Kantoorinrichting in!