Voor een professionele en duurzame projectinrichting bent u bij Totaal Kantoorinrichting aan het juiste adres

Onder projectinrichting verstaan wij de inrichting van uw interieur in al zijn denkbare facetten en deze worden volledig op elkaar afgestemd. Zo wordt een harmonieuze, rustgevende en inspirerende sfeer gecreëerd, waarin iedereen graag verblijft, zowel u, uw medewerkers, bezoekers als uw klanten. Een duurzame projectinrichting kijkt daarbij tevens naar energiezuinigheid, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van de toe te passen projectstoffering, zoals vloeren of vloerbedekking, raamdecoratie en projectmeubelen. Totaal Kantoorinrichting is zo'n duurzame, professionele projectinrichter. Onze specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden voor de inrichting van uw interieur en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Daarbij houden wij natuurlijk altijd rekening met uw wensen en eisen en uiteraard ook met uw budget. Wij hebben het standpunt dat ieder bedrijf uniek is en leveren daarom altijd maatwerk als het gaat om projectinrichting.

Bel: 040 2120531

Duurzame projectinrichting begint bij een goed ontwerp

Het ontwerpen van een mooi interieur behelst veel meer dan het indelen van de ruimte, het afwerken van wanden, plafonds en vloeren in harmoniërende kleuren en het plaatsen van meubilair. Verlichting, klimaatbeheersing en ergonomie zijn eveneens belangrijke elementen om een functionele en inspirerende omgeving te creëren waar uw medewerkers zich thuis voelen en uw klanten graag verblijven. Het is daarom belangrijk om deze aspecten al vanaf de eerste ontwerpfase mee te nemen en op elkaar af te stemmen. Zo wordt voorkomen dat bij de realisatie van het project onpraktische situaties aan het licht komen, bijvoorbeeld bij de opstelling van projectmeubelen of aansluiting van apparatuur.

Duurzame projectinrichting bedrijfsruimte

Na de ontwerpfase volgt de keuze van de te gebruiken materialen. Ook hierbij kunnen wij u prima adviseren. Gladde vloeren vereisen bijvoorbeeld een ander type projectmeubelen dan vloerbedekking. De keuze van scheidingswanden, raamdecoratie en zonwering heeft invloed op klimaatbeheersing. Kleuren en verlichting tenslotte bepalen de sfeer in iedere ruimte en dienen te worden afgestemd op de functie ervan. Rekening houdend met uw wensen en budget zoeken wij de beste opties voor u om te komen tot een eigentijdse en duurzame projectinrichting, die op de toekomst gericht is en waar u jarenlang mee vooruit kunt.

Een projectinrichter die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan

Het is een misverstand te denken dat een duurzame projectinrichting hogere kosten met zich meebrengt. Sterker nog, het zou u op den duur zelfs kosten kunnen besparen. Uit ervaring weten wij dat duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten niet alleen een langere levensduur hebben, maar vooral ook de directe gebruikswaarde verhogen. Daarmee verhoogt u ook weer de arbeidsproductiviteit, omdat uw medewerkers zich beter kunnen concentreren en zich prettiger voelen in een ontspannen omgeving waarin alles goed functioneert.

Bent u ook toe aan een nieuwe projectinrichting? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en coördineren uw complete project, alsmede advies, ontwerp en realisatie van alle benodigde werkzaamheden. U vindt ons in Eindhoven en wij werken door heel Noord-Brabant en hebben reeds vele tevreden klanten in bijvoorbeeld:

 • Breda
 • Den Bosch
 • Tilburg
 • Nuenen
 • Asten
 • Veldhoven
 • Helmond
 • Oss
 • Waalwijk
 • Oosterhout
 • Roosendaal
 • Bergen op zoom

Maar ook in plaatsen als Roermond, Venlo en Weert. Wij zijn niet gebonden aan de regio Brabant, want ook elders in het land zijn wij u graag van dienst bij uw duurzame projectinrichting. Neem dus gerust eens contact met ons op; wij staan graag voor u klaar!