Interieurbouw Den Bosch

Gun uw kantoor die make-over

Heeft u in Den Bosch interesse in een nieuw interieur? Maak dan kennis met Totaal Kantoorinrichting. Uw partner in projectinrichting. Wij kunnen u niet alleen aan ergonomische en duurzame kantoormeubelen helpen, wij verwezenlijken een volledige, op elk aspect afgestemde kantoorinrichting. Onze specialisten in de interieurbouw hanteren als uitgangspunt dat uw werknemers prettiger, productiever en plezieriger gaan werken.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw nieuwe kantoorinrichting in Den Bosch compleet aansluit op de missie, visie en cultuur van uw onderneming. Uiteraard volledig afgestemd op uw budget. Laat ons vanuit Den Bosch weten wat uw wensen en eisen zijn via 040-2120531.

Projectinrichting Den Bosch

Kantoorinrichting Den Bosch

Kantoormeubelen Den Bosch

Wat een nieuwe projectinrichting in Den Bosch betekent

Wij vertellen u graag wat een nieuwe kantoorinrichting in Den Bosch u allemaal kan opleveren. Ten eerste zorgt een optimaal afgestemde interieurbouw ervoor dat uw medewerkers zich beter kunnen ontplooien. Zij zullen zich prettiger voelen, ervaren minder stress en vervallen daardoor minder vaak in ziekteverzuim. De productiviteit zal enorm stijgen. Een tweede belangrijk punt is de positieve boost voor het imago van uw onderneming. Men doet immers veel liever zaken met een bedrijf dat een duurzame, aantrekkelijke en ontspannen kantoorinrichting heeft. Kortom, het is een erg verstandig besluit uw kantoor op te geven voor projectinrichting. Wij zorgen dat uw nieuwe kantoormeubelen precies passen bij de inrichting, de kleuren en het materiaalgebruik in uw kantoor. Laat onze designers uw interieurbouw verzorgen.

Het complete pakket van Totaal Kantoorinrichting

Wij zijn uw partner vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering. Wij beschouwen projectinrichting als een volledig project. Daarom nemen wij alle facetten van interieurbouw hierin mee. Wij vervangen niet enkel uw kantoormeubelen, maar zorgen ervoor dat uw gehele interieur één geheel vormt met de uitstraling van uw onderneming. Ons complete pakket in Den Bosch omvat onder andere de volgende taken:

 • Wij geven uw muren een passende (huisstijl)kleur
 • Wij voorzien uw gehele pand van de juiste elektrotechniek
 • Wij zorgen dat uw (geluiddempende) vloeren prettig aanvoelen
 • Wij voorzien alle ruimtes van sfeervolle doch praktische verlichting
 • Wij adviseren u over het gebruik van ergonomische kantoormeubelen

Onze contactgegevens vanuit Den Bosch

Wilt u uw interieur in Den Bosch een volledige make-over geven? Waarin zowel de kleuren, materialen, elektrotechniek en kantoormeubelen zijn meegenomen? Kies dan voor de werkwijze van Totaal Kantoorinrichting. Laat aan ons weten wat uw wensen en eisen zijn. Dit kan via ons online contactformulier, mail naar info@totaalkantoorinrichting.nl of bel naar 040-2120531. Dan realiseren wij een optimaal ontwerp voor uw kantoorruimte in Den Bosch.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Totaal Kantoorinrichting

  Totaal Kantoorinrichting is werkzaam in de regio van Den Bosch. Arnoud Asselman, de oprichter van Totaal Kantoorinriching, is al tientallen jaren actief op het gebied van interieurbouw, projectinrichting en het realiseren van kantoormeubelen.

  Door zijn jarenlange ervaring weet Arnoud precies de juiste balans te vinden tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Door nauw samen te werken met onafhankelijke onderaannemers, architecten en toeleveranciers wordt er voor elke klant een passend voorstel gedaan.

  Totaal kantoorinrichting staat voor korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Kortom, bent u in Den Bosch op zoek naar een partij voor uw interieurbouw, projectinrichting of kantoormeubelen? Schakel dan Totaal Kantoorinrichting in!