Interieurbouw Brabant

Voor uw complete kantoorinrichting

Bent u in Brabant op zoek naar nieuwe kantoormeubelen? Maak dan kennis met Totaal Kantoorinrichting. Wij zijn uw specialist in de interieurbouw. Wij creëren voor u een kantoor dat bijdraagt aan een betere samenwerking. Wij helpen uw medewerkers aan meer inspiratie, gemak en productiviteit. Kortom, onze kantoorinrichting haalt het beste uit u en uw medewerkers.

Voordat wij beginnen aan de daadwerkelijke projectinrichting in Brabant brengen wij eerst graag de missie en visie van uw onderneming en uw bedrijfscultuur in kaart. Daar stemmen wij de nieuwe kantoorinrichting nauwkeurig op af. Benieuwd naar het werk van onze designers? Neem vanuit Brabant contact met ons op via 040-2120531.

Projectinrichting Brabant

Kantoorinrichting Brabant

Kantoormeubelen Brabant

Zo verzorgen wij projectinrichting in Brabant

Totaal Kantoorinrichting zorgt ervoor dat de nieuwe interieurbouw in uw pand uw medewerkers volop laat ontplooien. Immers, pas als het welbevinden van uw collega’s volledig op orde is, zal hun productiviteit ook optimaal tot z’n recht komen. Dit is afhankelijk van onder andere de indeling van de ruimte, het gebruik van kleur, de materiaalkeuze en de toepassing van licht. Voordat onze specialisten beginnen met het eerste ontwerp, bespreken wij graag uw eisen en wensen. Denk aan het aantal werkplekken, maar ook aan de betreffende functies op de locatie en andere noodzakelijke ruimtes, zoals een pantry en een garderobe. Wij richten ons daarnaast niet alleen op kantoormeubelen. Wij geven ook advies over zaken als de installatietechnische infrastructuur in uw pand. Dat maakt ons uw partner in de projectinrichting van A tot Z. Van het ontwerp en de planning tot aan de totale uitvoering. Inclusief een eventuele verhuizing binnen Brabant.

Hier staat Totaal Kantoorinrichting voor

U begrijpt, interieurbouw houdt bij ons niet op bij het selecteren van de juiste kantoormeubelen. Wij zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. De muren, de vloeren, de elektrotechniek en het klimaat. Onze projectinrichting voldoet exact aan uw wensen. Uiteraard houden wij hierbij uw budget centraal. Verder herkent u onze aanpak in Brabant aan de volgende punten:

 • Creatief
 • Ervaren
 • Compleet
 • Duurzaam
 • Onafhankelijk

Benieuwd naar onze diensten in Brabant?

Bent u vanuit Brabant op zoek naar een specialist in de interieurbouw? Wilt u een vakman in de arm nemen die verder kijkt dan enkel het wijzigen van uw kantoormeubelen? Maak dan kennis met Totaal Kantoorinrichting. Vul uw wensen vrijblijvend in op ons online contactformulier. Of mail deze naar info@totaalkantoorinrichting.nl. Wenst u direct persoonlijk contact? Bel onze designers dan vanuit Brabant via telefoonnummer 040-2120531.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Totaal Kantoorinrichting

  Totaal Kantoorinrichting is werkzaam in de regio van Brabant. Arnoud Asselman, de oprichter van Totaal Kantoorinriching, is al tientallen jaren actief op het gebied van interieurbouw, projectinrichting en het realiseren van kantoormeubelen.

  Door zijn jarenlange ervaring weet Arnoud precies de juiste balans te vinden tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Door nauw samen te werken met onafhankelijke onderaannemers, architecten en toeleveranciers wordt er voor elke klant een passend voorstel gedaan.

  Totaal kantoorinrichting staat voor korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Kortom, bent u in Brabant op zoek naar een partij voor uw interieurbouw, projectinrichting of kantoormeubelen? Schakel dan Totaal Kantoorinrichting in!