Interieurbouw Bergen op Zoom

Toe aan een nieuwe kantoorinrichting?

Is uw kantoorruimte in Bergen op Zoom toe aan een nieuwe inrichting? En wilt u daarom een veelzijdige expert in interieurbouw inhuren? Zoek dan niet verder dan Totaal Kantoorinrichting. Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor advies over en de levering van duurzame en ergonomische kantoormeubelen. In veel gevallen worden wij in Bergen op Zoom echter ingeschakeld om een volledige projectinrichting te realiseren.

Neem eens contact op via telefoonnummer 040-2120531, of lees eerst rustig verder om een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden die wij u in Bergen op Zoom kunnen aanbieden.

Projectinrichting Bergen op Zoom

Kantoorinrichting Bergen op Zoom

Kantoormeubelen Bergen op Zoom

Veel meer dan alleen kantoormeubelen

De kwaliteit van de interieurbouw heeft een significante invloed op zowel het werkplezier als de prestaties van uw werknemers in Bergen op Zoom. Hierbij is meer van belang dan alleen comfortabele en functionele kantoormeubelen en een slimme indeling. Ook verlichting (inclusief zonwering), klimaatbeheersing, elektrotechnische faciliteiten en akoestiek mogen niet onderschat worden. Net als een aantrekkelijk ontwerp van wanden en vloeren. Totaal Kantoorinrichting is de specialist in de wereld van interieurbouw die de juiste expertise bezit om al deze elementen kundig voor u te realiseren. Dat doen wij op basis van een coherent ontwerp. Wij houden hierbij rekening met alle praktische zaken. Denk aan het aantal benodigde werkplekken en kantoormeubelen en eventuele behoefte aan koffiecorners en garderobes. Daarnaast vinden wij het belangrijk om inzicht te krijgen in uw bedrijfscultuur en bedrijfsvisie. Doordat wij deze ook meenemen in ons ontwerp, weet u in Bergen op Zoom ook zeker de beschikking te krijgen over een projectinrichting die de juiste uitstraling heeft richting uw klanten.

Nog vijf redenen om voor Totaal Kantoorinrichting

Onze veelzijdigheid maakt dat u voor uw complete interieurbouw in Bergen op Zoom slechts een enkele dienstverlener in hoeft te huren. Dit is bijzonder efficiënt en levert u een mooie besparing op. Bovendien bieden wij gedurende de projectinrichting een vast aanspreekpunt, wat flexibiliteit garandeert en de kans op misverstanden minimaliseert. Andere redenen om in Bergen op Zoom voor Totaal Kantoorinrichting te kiezen, zijn de volgende:

 • Wij werken met duurzame materialen
 • Wij hanteren scherpe tarieven voor de projectinrichting
 • Zowel onze materialen als de montage en installatie daarvan zijn van topkwaliteit
 • Wij kunnen ook uw bedrijfsverhuizing verzorgen
 • Wij opereren onafhankelijk

Zo bereikt u ons vanuit Bergen op Zoom voor interieurbouw

Heeft u interesse in onze dienstverlening en wilt u daarom vrijblijvend kennismaken met Totaal Kantoorinrichting? Of heeft u eerst nog vragen? Bel of mail ons dan gerust. Dat kan via respectievelijk 040-2120531 en info@totaalkantoorinrichting.nl. Wij zorgen met evenveel kunde als enthousiasme voor een passend ontwerp in Bergen op Zoom.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Totaal Kantoorinrichting

  Totaal Kantoorinrichting is werkzaam in de regio van Bergen op Zoom. Arnoud Asselman, de oprichter van Totaal Kantoorinriching, is al tientallen jaren actief op het gebied van interieurbouw, projectinrichting en het realiseren van kantoormeubelen.

  Door zijn jarenlange ervaring weet Arnoud precies de juiste balans te vinden tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Door nauw samen te werken met onafhankelijke onderaannemers, architecten en toeleveranciers wordt er voor elke klant een passend voorstel gedaan.

  Totaal kantoorinrichting staat voor korte lijnen, snel schakelen en één aanspreekpunt. Kortom, bent u in Bergen op Zoom op zoek naar een partij voor uw interieurbouw, projectinrichting of kantoormeubelen? Schakel dan Totaal Kantoorinrichting in!