Uw bedrijfsruimte inrichten in Eindhoven is een kolfje naar onze hand

Een bedrijfsruimte inrichten is een complexe aangelegenheid, want er komt meer bij kijken dan alleen het plaatsen van bureau's, kasten, werkbanken en dergelijke. Ieder bedrijf heeft zijn eigen unieke uitstraling en om deze volledig in het interieur tot uitdrukking te laten komen is maatwerk vereist. Uiteraard staat duurzaamheid bij al onze werkzaamheden hoog in het vaandel. Als wij een bedrijfspand of kantoorpand inrichten gaan wij zeker niet over één nacht ijs, maar volgen een overzichtelijk traject vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie en oplevering. Voordat we beginnen met ontwerpen, inventariseren we eerst de mogelijkheden van de in te richten bedrijfsruimte en de wensen van u en uw medewerkers. Hiermee kunnen wij u advies en ook al een kostenplaatje geven, waarbij wij uiteraard tevens rekening houden met uw budget. U komt dan later niet voor onaangename financiële verrassingen te staan. Niet alleen in Eindhoven, ook als uw bedrijfspand zich elders in Brabant, in Noord-Limburg of daarbuiten bevindt, dan maken wij graag een inventarisatie voor het duurzaam inrichten van uw bedrijfsruimte.

Bel: 040 2120531

Een bedrijfspand inrichten met behulp van 2D en 3D impressies

Nadat wij een duidelijk beeld hebben gekregen van al uw wensen, brengen wij deze in kaart door allereerst een 2D plattegrond te maken met een complete indeling van de bedrijfsruimte. Hier wordt bepaald waar de werkplekken, de doorgangen en vergaderruimtes, al dan niet met mogelijkheid voor audiovisuele faciliteiten, komen. Bent u helemaal tevreden over de indeling, dan worden de ruimtes aangekleed. Materiaal en kleur van vloeren en wanden, verlichting, decoratie en natuurlijk het meubilair worden met behulp van een 3D impressie gevisualiseerd, zodat u als het ware al even door uw nieuw ingerichte kantoorpand heen kunt wandelen. Zo kunt u goed nagaan of alles op de juiste plaats terecht is gekomen en er een harmonieuze samenhang tussen de verschillende ruimtes is waar u en uw medewerkers in een prettige sfeer kunnen werken.

Duurzame projectinrichting bedrijfsruimte

Een turn-key oplossing op maat voor het inrichten van uw kantoorpand

Als laatste stap volgt dan de realisatie van de werkzaamheden. Het kan zijn dat er voordat er met het eigenlijke inrichten begonnen kan worden eerst nog sloop- of verbouwingswerkzaamheden moeten worden verricht. Ook daarvoor kunt u rekenen op Totaal Kantoorinrichting. Wij zijn een totaalleverancier, dus dat wil zeggen dat wij uw gehele project begeleiden en planning, budgetten en tijdige levering van materialen nauwkeurig in de gaten houden. Uiteraard zorgen wij ook voor een verantwoorde verwijdering van afval en houden de werkomgeving schoon en veilig. Door een goede communicatie met u als opdrachtgever enerzijds en leveranciers en onderaannemers anderzijds, garanderen wij een soepel verloop van het gehele proces binnen de gemaakte afspraken over tijdsduur en kosten en kunnen wij een mooie en moderne bedrijfsinrichting garanderen.

Niet alleen in Eindhoven hebben wij reeds menige bedrijfsruimte mogen inrichten, herinrichten of moderniseren, ook in andere plaatsen in Noord-Brabant, zoals Breda, Den Bosch, Tilburg, Nuenen en Asten, om maar enkele te noemen, heeft Totaal Kantoorinrichting tevreden klanten, die door ons hun bedrijfspand duurzaam hebben laten inrichten. Plaatsen in Noord-Limburg waar wij projecten hebben uitgevoerd zijn onder andere Roermond, Venlo en Weert. Heeft u ook een bedrijfs- of kantoorpand in te richten, neem dan gerust eens contact met ons op, wij staan graag voor u klaar, ook buiten Noord-Brabant.