Wilt u de akoestiek in uw kantoor verbeteren? Wij geven u graag advies op maat

Bij het ontwerpen van nieuwe kantoorruimtes wordt tegenwoordig nogal eens voorbijgegaan aan het belang van een goede akoestiek. Alles moet strak, met gladde vloeren en wanden, veel glas en de ruimte moet het liefst zo open mogelijk zijn. Na de realisatie van zo’n mooie, nieuwe en luxe kantoorruimte blijkt dan ineens dat uw medewerkers zich er helemaal niet prettig voelen. Ze hebben last van storende geluiden, die de aandacht kunnen afleiden, waardoor de productiviteit vermindert en zelfs stress kan veroorzaken met de kans op een hoger ziekteverzuim als gevolg. Veel van deze problemen worden veroorzaakt door een slechte akoestiek in het kantoor. Om deze te verbeteren kunt u het beste advies inwinnen bij een expert, zodat u zeker weet dat de extra kosten die u hiervoor moet maken ook daadwerkelijk de gewenste verbeteringen brengen. Totaal Kantoorinrichting uit Eindhoven is zo'n expert. Wij komen graag bij u langs in Noord-Brabant om samen met u de beste oplossing te vinden en uw medewerkers een comfortabele werkplek te geven.

Bel: 040 2120531

De akoestiek in uw kantoor verbeteren vergt maatwerk

Natuurlijk zijn er de basisprincipes, want om de akoestiek in het kantoor te verbeteren moet allereerst het probleem van hinderlijke galm worden opgelost. Daarnaast is het zaak de overdracht van geluid tussen de verschillende werkplekken zo veel mogelijk te reduceren. Hiermee kan in de meeste gevallen een aanvaardbaar en comfortabel geluidsniveau bereikt worden. Ieder kantoor is weer anders en daarmee ook de maatregelen, die genomen moeten worden om de gewenste akoestische situatie te bewerkstelligen. Zo kan in het ene geval het aanbrengen van een akoestische vloerbekleding, wandpanelen of plafondbekleding de ideale oplossing zijn en in een ander geval kan het plaatsen van akoestisch meubilair of roomdividers het gewenste resultaat geven.

Verbetering akoestiek van kantoor

Binnen deze maatregelen zijn er ook weer tal van mogelijkheden. Zo kunt u akoestische wandpanelen of plafondpanelen volledig in het interieur integreren, zodat u een strakke look behoudt of deze juist als in het oog springende blikvangers gebruiken, zoals bijvoorbeeld akoestische schilderijen of moswanden, die in elk gewenst formaat op maat en met de afbeelding van uw keuze geleverd kunnen worden. De doeken kunnen ook nog eens eenvoudig worden vervangen. Ook is er tegenwoordig een ruime keuze aan akoestisch meubilair en roomdividers; denk hierbij ook eens aan planten of akoestische kasten als scheidingswand. Wij luisteren graag naar uw wensen en richten ons daarop, vanaf het ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie, zodat u precies dat maatwerk krijgt dat u verwacht om uw kantoor uw geheel eigen sfeer te geven, met een perfecte akoestiek, die de arbeidsproductiviteit zeker ten goede komt.

Wij komen naar u toe in Brabant en Noord-Limburg, regio's Breda – Tilburg – Den Bosch – Venlo

Vanuit onze vestiging in Eindhoven, Noord-Brabant, bedienen wij het grootste gedeelte van zuidelijk Nederland. Dat natuurlijk niet alleen in de grotere plaatsen in de regio, ook als u de akoestiek in uw kantoor wilt verbeteren in bijvoorbeeld Nuenen, Asten, Roermond of Weert, dan gaan wij graag voor u aan de slag om ook voor uw medewerkers een comfortabele werkruimte te creëren. Neem dus snel contact op, per telefoon of email of via het contactformulier op deze website. Wij horen graag van u!